maanantai 5. toukokuuta 2014

Vappukarkelot


Vappu oli ja vappu meni. Silloin talkoilin ja kilpailin oman seuran vappukarkeloissa. Itse vappupäivä meni sekuntikello kourassa kylmässä viimassa hytisten ja aikaa ottaen - milloinhan sitä oppii pukeutumaan koirahommiin järkevästi?
Perjantaina sitten töiden jälkeen pikapikaa lenkille, ruokaa naamaan, koira autoon ja radalle! Työpäivän jälkeinen agilitykisailu tuntui tolkuttoman tahmealta, vaikka radat olivat ulkopuolisten mukaan ihan okei katseltavaa. Pöllöhylly ja kontaktivitonen sieltä sitten tuli, enkä oikein osannut olla ratojen jälkeen mitään mieltä mistään, kun oli väsynyt olo muutenkin.

Viikonlopuksi Edwardin tuleva osaomistaja Katja tuli meille kyläilemään ja tutustumaan tulevaan laumanjäseneensä. Käväisimme turisteilemassa myös agilitykisoissa, mutta suurin osa ajasta meni kyllä kakaraa pallotellessa. Hieman vieraskorea pikkusininen yritti alkuun olla, mutta ajan kuluessa tuttu villi meininki otti vallan.

Pentu onkin viikon aikana kehittynyt hurjasti! Se herää aamukuudelta kiljumaan aktiviteettia itselleen, ja kun lasken pennun pois aidasta pakenevat aikuiset koirat mokoman pikkuperkeleen tieltä sänkyyn jatkamaan uniaan. Reilut!
Tänä aamuna Edward jaksoi mekastaa ympäri taloa kuudesta puoli yhdeksään, ennen kuin minun oli pakko lähteä töihin ja alkaa hieman rajoittaa kakaran menoa. Eiköhän siitä melkoinen menijä saada!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti