keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Sheltti yllättää


Todella hienostunut ratapiirros edellisviikon radasta. Tuo nro 13. oleva musta möhkäle on sitten putki. Näin taidokkaasti tuleva graafikko lisää unohtuneet elementit paikoilleen ja käyttää kaikkien riemuksi vielä äärimmäisen selkeää fonttiakin numeroinnissaan ;)

Mutta niin - helppo ykkösten rata vastapainoksi niille kolmosluokan hirvityksille mitä ollaan tässä viime aikoina tahkottu. Oli kivaa, ja jopa minä osasin ohjata! Sheltti kävi kuumana jatkuvasti, mutta jaksoi keskittyä yllättävän hyvin. Alussa oli helppoa kiertää, se on sille tosi vahva käsky. Hienosti haki myös renkaalle - ja hei nyt tulee se yllätyskohta! Vauhdista kepeille vieläpä siltä Mintulle vaikeammalta puolelta ja kepitti todella vähäisellä avustuksella loppuun asti! Hirveet kehut ja palkkaaminen, totta kai. Superjuttu! Innolla rämistiin putkeen ja keinulla malttoi jopa hidastaa. Kontaktit otti puomilla tosi hyvin, kun ensin olin varmistellut oikein urakalla ja hiljennellyt koiraa. Tähän kohti jäätiin hinkkaamaan kontakteja pidemmäksi toviksi, ja homma vaan parani. Sitten olikin superkiva vauhtisuora loppuun, ja sheltti juoksi hirmuista kyytiä, kuten aina!

Toiselle kierrokselle meno vähän rauhoittui, ja suoritus oli paljon tarkempi eikä niin hätäinen kuin ensimmäinen. Mintulla kun tuppaa aina alkuun menevän pää ihan ylikierroksille, kun agility on niiiiiiiin siistii! Onneksi se on myös taitava rauhoittumaan.

Kivat ja helpot treenit oli, kerrankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti