tiistai 1. helmikuuta 2011

Tällaiselle hypärille voisin lähteäkin


Tällä kertaa treeneissä oli Marjo Heinon sivuilta printattu hyppyrata. Ykkösluokkaa, joten ei mitään kovin vaativia kiekuroita kennellekään. Joka tapauksessa askarreltavaa riitti myös korkeammissa luokassa kisaaville koirakoille - etenkin suora putki vauhdinantajana oli ongelmallinen, kun koirat tuppasivat olemaan ohjaajian sukkelampikoipisia.

Minttu kävi kuumana, kuten arvata saattaa taas vaihteeksi. Mitähän tuon kanssa pitäisi tehdä, että se saisi purettua kaiken energiansa? Vastaus on tietysti kaksi tuntia koirapuistossa ja tokotreenit, mutta sellaiseen harvemmin koulupäivän päätteeksi ja ennen agitreenejä on aikaa, saati sitten energiaa.

No kuitenkin. Ensimmäinen hyppy ja pussi hienosti, ja jopa kepit (jotka muuten olivat taas siltä hankalammalta puolelta!) otti kivasti. Putkeen haki hienosti, samoin hypyltä toiseen putkeen ja sieltä suoraan. Suorasta putkesta sai kivasti vauhtia muurille, mutta sai jopa käännyttyä melko tiukan kulman tonne pituudelle. Hypyissä ei mitään ongelmaa, itse valssasin ennen putkelle menoa toiselle puolelle ja rata sujui loppuun oikein jouhevasti. Jos kisoissa olisi tällainen rata, niin jopa minä voisin ohajata nollan! 
Mistä löytys sellaset kisat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti