tiistai 15. helmikuuta 2011

Treffipalveluita ja muita suunnitelmia

No okei, mitäs sitä sen suuremmin salailemaan kun ehdin kuumehoureissani jo nettisivujakin päivittää. Unelmayhdistelmäisiä shetlantilaisia sekopäitä toivotaan Joensuun taivaan alle tänä keväänä!
En tässä turinoi yhdistelmästä sen enempää - uteliaimmat voivat tutustua siihen täällä.

Ahkera sähköpostin naputtelu on tuottanut niin pitkälti tulosta, että heti otollisten päivien satuttua kohdille Xantia starttaa kohti etelää ja takaisin tullaan  toivottavasti vasta sitten, kun pullat on laitettu hyvälle alulle. Voin luvata, että pentuhypetystä, jatkuvaa häsäilyä aiheen tiimoilta ja kaikkea oheiskrääsää on luvassa tämän asian tiimoilta koko kevään ajan.

Itselleni olen ajatellun jättää yhden. Uros tai narttu, trikki tai merle - ihan sama, kunhan se on yksinkertaisesti koko pentueen paras. Toiveissahan olisi saada näistä upealuonteisia ja terveitä harrastuskoiria, joilla olisi vielä jonkun verran ulkonäköäkin jos näytelmissä haluaa käydä.

Voin kertoa, että olen täydellisen ihastunut Magnuksen luonteeseen sähköpostien perusteella! Toivoin yli kaiken löytäväni rodunomaisen ja terveen uroksen, jolla olisi Luonnetta ja sähäkkyyttä Mintunkin edestä, ja sellaiseen olen toden totta nyt törmännyt. Toivottavasti myös mukuloille periytyy sopivissa määrin isänsä luonteenpiirteitä - siinä vaiheessa alettaisiin puhua jo melko lailla minun ihannesheltistäni.

Toivottavasti pullat saadaan uuniin ja vielä uloskin kunnialla!
Jännittävää kevättä meille ja lähipiirillemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti