perjantai 25. maaliskuuta 2011

Mahakuvia osa 1.

Minulta on pariin otteeseen kyselty, että milloin siitä vauvamahasta saadaan kuvia! Olen joutunut vastaamaan, etten uskalla laittaa yhtään mitään minnekään, ennen kuin olen varma pentujen olemassaolosta. Nyt olen, ja nyt niitä kuviakin on sitten saatavilla!
Kovin valtaisaa paisumista ei tuosta koirasta kyllä kuvien perusteella huomaa, ja suurimman muutoksen siinä näkeekin oikeastaan ylhäältä katsottaessa, kun kyljet ovat levinneet. Mutta eiköhän sitä ensi kuussa jo ihan selkeää muutosta havaita!Mitään kehittävää ei olla sheltin kanssa saatu aikaiseksi. Se on menettänyt ruokahalunsa, oksennellut ympäri kämppääni ja keskittyy lähinnä nukkumaan. Käydään hihnalenkeillä. Alkanut inhota syvästi kaikkia koirakavereitaan lukuunottamatta Timiä ja Attea. Opeteltu turhia temppuja.

Viikonloppuna pitäisi väliaikaisrottani Töntsän lähteä uuteen kotiin, niin tulee vähän enemmän tilaa taloon. Hän ei sopeutunut elämään minun poikieni kanssa, vaan hakkasi poikapolot ihan 6-0, joten parempi että saa kodin jostain missä ei ole muita rottia. Muita rottaisia suunnitelmia kyllä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti