sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Koska mä voin-päivitys

Koska minun tyttöni ei päässyt osallistumaan tsembaloihin = hänestä ei ole kivoja uusia riehumiskuvia, isken naamallenne kasan trimmaamatonta puudelia sekä kelpie-look-a-like lapinporokoiraa.


Ja koska minulla on tällainen ällösöpö tapaus, niin mainostetaan vähän häntäkin: KIIVI.


Pieni Kiiveröinen otettiin poikien laumaan vastaan oikein mainiosti. Ruskeeta ei kiinnosta tuollainen kääpiö, Tuhti näytti ensin että kuka on pomo ja otti Kiivin heti omakseen. Ne leikkivät yhdessä (Kiivi ajaa Tuhtia takaa ja Tuhti mätkii sitä etutassuillaan), nukkuvat yhdessä (Tuhti makaa Kiivin päällä niin, että Kiivistä näkyy hyvällä tuurilla nenä ja viikset) ja syövätkin yhdessä sulassa sovussa. Luulen, että Tuhti kouluttaa Kiivistä laumanjohtajan nuoremmassa polvessa.

Ihmisiä kohtaan Kiiveys on ihanin! Se rakastaa olla sylissä, se nuolee sormia ja nukkuu paidankauluksessa. Lisäksi pikkurotta jaksaa olla loputtoman kiinnostunut lävistyskoruista, ja repiikin naamani helyjä aina kun niihin vain pääsee käsiksi.

1 kommentti:

  1. Uljaimmat kuvan tietenkin valitsit :'D hahaa tuo vasikka-Naawa on kyllä edelleen mun suosikki, huomaa yhdennäköisyys! http://shangover.files.wordpress.com/2010/05/aot_dsc-2008.jpg
    (miks haulla "vasikka" löytyi myös tämä...... http://static.iltalehti.fi/popstars/juttulauritahka1209JID_ps.jpg)

    terveisin mökä, koska blogspot ei tue mun vuodatusnettiä

    VastaaPoista