sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikon mahakuva ja enneunet


Siellä niitä on! Toissapäivänä olin ensi kertaa tuntevinani pentujen liikehdintää. Tosin minun tuurillani olin onnesta soikeana joidenkin mahakaasujen myllerryksestä, muttaah...
Ainakin sheltti alkaa olla kovasti rauhaisa. Se ei enää kapua sänkyyni nukkumaan ja irvistelee viidelle rappuselle, jotka pitäisi tuolla käytävässä jaksaa kiivetä. 

Pennuista on lähipiirissäni lähty jo enneuniakin! Tasan viisi kappaletta, joissa suurimmassa osassa on veikattu viittä pentua. Mutta tässä ne, jotka sain kaiveltua internetin ja puhelimeni syövereistä:

Iiris, ensimmäinen enneuni 
"Viime yön mukaan Minttu (joka on rottweiler) saa 5 pentua (shelttejä), joista yksi on minun, nimeltään Manne (en kuitenkaan suostu nimeen, vaan se on kompromissinä Manu). Minä, sinä ja äitisi olimme mukana synnytyksessä."

Minä itse 
"Näin unta, että neljästä pennusta kaksi oli merlenarttuja, joista toisen jätin kotiin ja toisen delegoin tuonne naapuriin. Kaksi muuta oli trikkejä uroksia."


Maija, kolmas uni"5 penneä, joista kaks on merleä urosta ja kolme trikkinarttua."

Emmi, neljäs uni
"Nyt se tuli! 5 pentua, joista ainakin yksi trikkinarttu ja kaksi bm-urosta, kahden pennun väriä en muista! Sie vaan valitit ettet halua trikkiä ja mie sanoin että onhan siulla nuo kaksi urosta mistä valita..."

Inka, viides uni
"Se sai merlenartun, trikkinartun ja 2 urosta! Toinen uroksista oli ainaki merle, toisesta en muista! Toisella uroksella(merle) oli iso musta läiskä kyljessä!"


Jännityksellä tuloksia odotellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti