perjantai 8. huhtikuuta 2011

Viikon mahakuva


Ja ihan vaan, että voitte verrata Mintun tanakoitunutta olemusta viimeviikkoiseen ylhäältäpäin otettuun kuvaan:

Tiina & Naawa ilmaantuvat tänään sulostuttamaan elämääni Savonlinnasta! Minttu sen sijaan lähtee evakkoon vanhempieni luokse, sillä nuoren poronpoikasen otteet olisivat varmasti aivan liian rajuja tyttöni tilaan nähden. Siellä on kuulema pentulaatikkokin valmiina! Pääsee shelttineiti koeajamaan tulevan boksinsa.

Ah, ja hyviä uutisia! Kesän alussa minä ja koko laumani pääsemme muuttamaan puolta suurempaan kaksioon pois keskustan hälystä. Aivan upeaa! Nykyinen yksiöni on siis kolmekymmentä neliötä suuri kanankoppi, jossa eläminen sheltin ja kuuden rotan kanssa on ollut melko... ahdasta, vaikka toimeen tullaankin. Onpahan sitten porukalla tilaa rellestää viimeinkin!

Lisäksi jyrsijäuutisia. Talvikkoni Jutta Urpilainen kuoli tänään uljaassa kahden vuoden ja kahden kuukauden iässä. Se oli kovin... persoonallinen ja kiukkuinen tapaus, joka yleensä huusi kaikille hyvin raivoisasti dunastaan mutta esitti toisinaan kivaa ja käsiteltävää otusta.
Ja kun yksi lähtee, niin toinen tulee! Rottapoikani saavat uutta eloa häkkiinsä, kun talouteen astelee uusi pikkuherra. Olisikohan ideaa tehdä samalla rotista jonkinlainen postaus tänne, vaikka tämä koirablogi onkin... ovathan ne sentään Mintun parhaita ystäviä. Hmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti