torstai 26. toukokuuta 2011

4 viikkoa

Koiranpennut ovat jotain niiiiin samaa, kuin kaikkein hirveimmät näyttelyreissut, joihin lähdetään ajamaan neljältä yöllä, ollaan paikan päällä ihan liian pitkään ja saadaan kotiintuomisiksi pari muovinauhaa. Takaisin ajetaan keskellä yötä, ja koko tupaten täyteen ahdetussa autossa on vain yksi kortillinen - minä.
Meillä oli koulussa parin päivän työrupeama sarjakuvaa, ja minun ei annettu ajaa edes autolla kotiin, kun nukahtelin kesken tuntien milloin minnekin. Lapsilla on joku pakollinen riehumisen tarve puoliltaöin, lisäksi neljältä aamulla herää lähes automaattisesti uskomattomaan döfään, kun muksut on vähän tyhjennelleet suolta... Itsehän nukun lattialla olohuoneessa pentujen kanssa, joten mitään rauhaa noilta ei tosiaan saa. Mutta on ne silti ihan parhaita ja ihania, eilen jo suruissani mietin, että kohtahan nää on 5vko ja ennen juhannusta pitäisi antaa uusiin koteihin. Niin se aika rientää!

Viikonloppu menee kiireiseksi, joten hurjalla kiireellä ennen kaatosadetta räpsin parit kuvat pienistä. Seisotuskuvia en yksin tosiaan saa otettua, mutta onneksi viikonloppuna pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi käsipareja avustamaan tässä vaativassa tehtävässä ;)

Arya "Meela"
Anyer


Aysla "Isla"

Painoja näistä ei tähän hätään saa, uusintayritys illalla. Yritin tuossa punnita, ja huumorimiehiä oleva vaakani väitti mm. Islan kasvaneen vain 40g tai vaihtoehtoisesti laihtuneen 200g... Ei ole siis tuohon peliin paljon luottamista.

Jokunen kuva vielä Mintusta, oltiin tässä päivänä muutamana lenkillä.Tälle kuvalle on naurettu monet kerrat. Näin käy, kun saa lapsia ;)

2 kommenttia: