keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kolmas viikko

Bloggerilla on selvästi henkilökohtaisia ongelmia kanssani, eikä se suostu nyt lisäämään materiaalia kuten haluaisin! Tänään satoi vettä, joten valokuvista ei tullut yhtikäs mitään. Kuvasin sitten videota sen verran, mitä noilla loppuaan tekevillä paristoilla vain pystyi. Katsele sitä täältä!

Pennut kasvaa ja kehittyy. Kovasti harjoitellaan pöydällä seisomista, käsittelyä ja kaikenmoista pyörittelyä päivittäin. Jokapäiväisiin rutiineihin kuuluu pentujen räpläämistä kaikissa mahdollisissa asennoissa, tassujen tutkimista, hampaiden tarkastelua ja muita perusjuttuja, jotka jokaisen koiran kuuluu osata suorittaa ilman mukinoita. Ja hampaat tosiaan on tuloillaan! Naureskelin tuossa yksi aamu, kun isä tuli pentuaitauksen luota sormeaan heilutellen ja ilmoitti, että "kyllä niillä hampaat on, tuo lihava pentu puri!"
Myös kiinteää ruokaa ovat alkaneet saada Mintun maitobaarin ohella. Royal caninin nappulaa pienissä määrin turvotettuna & muussattuna, sekä raakaa lihaa. Nyt, kun koko kööri on tajunnut, että ruokaa voi laittaa suuhunkin eikä vain kieriä kipossa sen seassa, katoaa sapuska pieniin suihin hurjaa vauhtia!

Tämän viikon painotilastot:
Arya (m1): 883g
Aysla (m2): 948g
Anyer (t): 668g

Pitää huomenna kyllä tarkistaa, että reistasikohan toi vaaka Aryan kohdalla, vai mikä on. Minusta on jotenkin omituista, että Aysla olisi mennyt noin paljon suuremman siskonsa ohitse, vaikka Arya on paljon pulleamman näköinen omaan silmääni. Koko katras kuitenkin syö hyvin ja kaikille riittää ruokaa.

Sadepäivän ratoksi nakitin veljeni kuvaamaan pentujen seisomisharjoituksia sohvalla. Laatu on... no mitä on ja poseeraukset juuri sitä, mitä kolmiviikkoisilta rääpäleiltä voi odottaakin, mutta onpahan todisteita et ollaan me harjoiteltu!
Arya
Aysla 2
Anyer

Ai joo! Mintun kanssa ollaan menty huimasti eteenpäin noudon treenaamisessa! Ehkä pian ollaan siinä kuosissa, että voidaan heittää jotain AVO-treenivideoita näytillekin. Jes, ehkä vielä tänä vuonna mölleihin koettamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti