keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Toisen viikon startti


Olisin niin kovin mielelläni lisännyt tähän mukaan videon, kun lapset syö ja pyörii vähän ympäriinsä boksissa. Tuli kuitenkin teknisiä ongelmia, joten postaan sen näytille myöhemmin! Kuvia onneksi löytyy muutama.

Kaikkien silmät ovat vähintään raollaan ja ruoka maittaa hyvin. Kovasti harjoitellaan kävelemistä, ja jotain pientä leikintynkääkin tuntuvat siskokset jo kehittelevän, kun kierivät toistensa päällä pitkin laatikkoa ja imeskelevät toistensa korvia ja tassuja. Ensiksi syntynyt merle on selvästikin kaikkein "kehittynein", jos näin voi sanoa. Se tuntuu jo vähän tutkailevan maailmaa eri kantilta kuin sisaruksensa. Eilen neiti oli jo kovasti kapuamassa pentulaatikon suojalaidalle. Ihan vielä se ei siihen pystynyt, mutta eiköhän sinne pian mennä porukalla että heilahti! Myös Kehari näytti tänään elkeitä kiipeilyn suuntaan, joten The Trikkiä vielä odotellaan.

Painokatsaus:
Merle nro1. 699g
Merle nro 2. 697g
Trikki 504g

Aika tasaväkistä porukkaa nuo merlet. Trikki tulee vielä perässä, mutta saa sekin ihan kivasti painoa lisää viikko toisensa jälkeen.

Pienten kynnetkin alkaa kasvaa! Täytyy muistaa ensi kerralla keskustassa vieraillessani ottaa rottien pienet kynsisakset mukaan, niin voisi aloittaa kynsienleikkuun opettelemisen.

Tuleva agilitykoira ;)

Kuvista varmaan huomaakin aika lailla, miten näiden kuvaaminen luonnistuu. Trikki ei suostu koskaan näyttämään somaa naamaansa kameralle ja on muutenkin aina mahdollisimman kaukana ja epäedustavana. Merle nro2. nukkuu jokaisessa mahdollisessa kuvassa (tai vaihtoehtoisesti moshailee päällään siihen malliin, ettei siitä ainakaan saa kuvia...) ja sitten tämä ensiksi syntynyt merletapaus tapittaa kohti kameraa minkä kerkeää. Hohhoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti