tiistai 7. kesäkuuta 2011

6 viikkoa


Inka kävi eilen kylässä ja totesi, että "ensi viikollahan nää lähteekin jo uusiin koteihin". Nyt jo! Vastahan ne syntyivät! Vaikka en kyllä valita - vaikka pentujen kanssa touhuaminen ja niiden kasvattaminen on ollut hauskaa, opettavaista ja kaikin puolin mukavaa, on mukavaa myös palata siihen normaaliin arkeen ja keskittyä Mintun treenaamiseen ja Meelan opettamiseen kunnon koirakansalaiseksi.

Tämän päivän ohjelmistossa oli kuvata pentuja Netan avustuksella ulkosalla. Päivä olikin lämmin ja pennuissa riitti virtaa! Minttu sai seurakseen Jussin, jonka kanssa sheltti rälläsi pitkin nurmikkoa ja rantaa menemään aivan innoissaan. Mii kävi myös uimassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna ihan kokonaan.

Pikkushelteistä tuntuu puuttuvan off-nappi kokonaan. Aamulla ne leikkivät kolmisen tuntia ennen lähtöä, ulkona touhuilivat pari tuntia ja sisällä jaksoivat vielä vajaan tunnin. Parin tunnin akunlataus ja meininki on sisätiloissa sama, kuin aamusella. Keksittyään parvekkeen olemassaolon, eivät pennut juuri muualla leikkisikään. Ne ovat kantaneet muutaman lelun partsille ja touhuavat siellä innoissaan tunnin jos toisenkin.


On se ihan kiltti... ;)


(c) Netta T.

Seisotuskuvat (c) Netta T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti