perjantai 17. kesäkuuta 2011

Agilityä ja sotavammoja

Tänään oli vähän vilpoisampaa, joten päätettiin tehdä ihan rataa agilitytreeneissä. Otin Noonan ja Meelan mukaan, sillä alkuperäinen suunnitelma oli ottaa sisaruksista kuvia kentän nurmiosuudella. Kukaan ei sitten muistanut/jaksanut, joten jäivät kuvat myöhemmälle...
Mutta rata oli seuraava, minun ihan itse netistä tulostamani ja esteiden kantajien laiskuudessaan muokkaama.

Ei mitään vaikeaa, ihan iisi homma ja kaikkea. Sitä halusinkin, koska ei tosiaan olla puoleen vuoteen yhtään ratoja juostu, niin minähän oon taas ihan käsi näissä jutuissa. Ja niin olinkin! Katsokaa videoita.


Aaaargh mikä on toi käsi mikä ohjaa? Ihan kamala. Pitäs ehkä taas opetella pitämään sitä ylhäällä eikä vaan viskellä koiraa esteille miten sattuu...
Tuo pussi oli kyllä jotain niin... fail. On joo kättä seuraava koira! Ohjaaja näyttää maailman huonoiten et minne pitää mennä ja mitä tekee koira? Tömäyttää pää edellä suoraan muoviosaan niin, että este siirtyy metrin eteenpäin. Jepjep, hieno homma. Tsekkasin siinä välissä, että se liikkuu normisti ja rata jatkuu.

Sille tuli pipi.

Mentiin vähän paremmalla menestyksellä rataa uudestaan, tän kuvasi Ansku. Aiemman kai Reetta? En minä enää muista!

Vaan eipä voi muuta kuin sanoa, että olipa hyvä et otettiin videoita! Näkee taas vähän itsekin, miten surkeasti ohjaa ja voi keskittyä jatkossa käden ylhäällä pitämiseen vaikkapa. Ja tarkkuuteen. Ja miettiä noi linjat vähän paremmin. Loppus ehkä törmäily.
Joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti