keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

JOAn mätsärit

Tänään oli kuukauden viimeiset mätsärit ihan tuossa "naapurissa" nököttävän Cittarin pihamaalla. Minä laiskana tyttönä ajoin paikalle autolla, mutta puolustuksekseni sanottakoon, että mukanani kulki myös jalkapoikki-Netta, joten ehkä laiskuuteni oli hyväksyttävää... Minttu ei päässyt vieläkään mukaan, vaan Timi tuotiin minulle paikan päälle. Nämä olivat myös näillä näkymin viimeiset mätsärit, joissa tänä vuonna on vetskukehä, joten Timi ei sitten loppukesän karkeloihin ehkä pääsekään. Tuomarina meillä oli Hannu Palkovuori.

Timiä jostain syystä kiristi tänään, eikä se ollut yhtään niin suvaitsevainen muita koiria kohtaan, kuin viime kerralla. Ihan kivasti se kuitenkin oli meuhkaamatta, mihin saa olla tyytyväinen!

(c) Emmi H.
Vetskuja oli huimat kolme paria (vai neljä?). Meidän pariksemme sattui tuossa naapurirapussa asuva cocceri Bogi. Timin kanssa tuli ennen kehää todettua se, että jos sille juttelee tai sitä kehuu liikeessä, se vain riehaantuu ja alkaa hyppiä. Siispä liikutin sitä ihan hiljaa, ja hyvin kulki! Tuomari ei olisi saanut tsekkailla hampaita, ja luovuttikin harmillisen äkkiä. Timi jaksoi kuitenkin seistä tosi kivasti ja liikkui upeasti. Tällä showlla punainen nauha.
(c) Emmi H.
Punaisten kehässä Tim oli ehdottomasti kaikkein vähiten kokenut ja riehakkain, eikä se millään pärjännyt rauhallisemmin ottaville kilpakumppaneilleen. Vaikka se Timin tasolla todella upea olikin, sijoitettiin meidät neljänsiksi. Tim sai palkinnoksi keltaisen ruusukkeen, siankorvan ja jotain nameja ja luita, jotka lahjoitin herran mukaan.

Mätsäreiden päätteeksi syötiin vielä armaan toverimme Reetan syntymäpäiväherkut porukalla ja pakkauduttiin autoon. Äitini halusi mennä vahtimaan pentuja mätsäreiden ajaksi, vaikka olisivat ne kyllä keskenäänkin pärjänneet. No, en laittanut pahakseni! Kun tulin kotiin, oli kattoon asennettu uusia lamppuja, pennut nukkuivat somassa kasassa pöydän alla ja Minttukin oli lenkitetty.
Ihan jees, haha.

Huomenna Islander lähteekin ensimmäisenä uuteen kotiinsa, Noona viikonloppuna. Loppuviikolle ja ensi viikon alkuun on kivoja treeni- ja vaellussuunnitelmiakin kehiteltynä! Saas nähdä, mitä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti