perjantai 3. kesäkuuta 2011

Virallisesti veteraani

Kaikki odottavat tietysti kieli pitkällä uusia ällösöpöjä pentukuvia ja muuta infoa, kun kerran viisiviikkoisia jo virallisesti ovat. Niitä kuitenkin luvassa sitten, kun jaksan kaivaa kamerani jostain muuttokuorman alta ja ladata uudet kuvat koneelle käsiteltäviksi. Uusia painojakaan ei saada, jouduin punnitsemaan nuo "vähän sinne päin" henkilövaa'alla, että pystyin antamaan edes matolääkkeet. Huoh! Mutta palataan asiaan tulevaisuudessa, nimittäin tämä postaus on Timin.

Helatorstaina oli POKS ry:n järjestämät mätsärit, joihin luonnollisesti piti lähteä omaa seuraa tukemaan. Timi pääsi mukaan, sillä se on jo yli 7v ja pääsee näin ollen veteraaniluokkiin. Äitini tuli asunnolleni vahtimaan Minttua & pentuja, sillä en luottanut siihen, että sheltit osaisivat olla kiltisti uudessa kodissa, vaikka pennuilla oma aitaus onkin. 

Timi oli paikalla niiiiin hienosti! Kaikkien muiden koirat olivat uroksia, mutta se otti nuoren Naawa-porokoiran ja kaikki riehakkaat kaverit todella lunkisti vastaan. Saatoin istuskella varjossa samassa porukassa kuin uroskoirien omistajat, ja Timi makasi kiltisti vierelläni nurmella. Ihan superjuttu, että tuokin osaa joskus käyttäytyä!


Veteraaneja oli ilmoitettu neljä paria, joista me olimme kolmansia. Timi oli oma innokas itsensä, vaikka voin ylpeänä ilmoittaa herran pitäneen tällä kertaa kaikki neljä jalkaansa maassa yllättävän taidokkaasti. Parinamme oli kehissä kokenut pomeranian, ja meille ojennettiin sininen nauha, koska  "pommin esiintyminen näytti niin vaivattomalta!"

Sinisten kehä alkoi pian, ja meinasin myöhästyä. Timi vähän häselsi eikä ollut enää niin skarppina. Ympyrällä juostessa meinasi tapahtua jännyyksiä - Musta komensi haukahtaen minua jo antamaan makupalan, mistä edellä juossut belgialainen provosoitui rähähtämään Timille. Tim taas ei ymmärtänyt, miksi hänelle rähistiin, joten se rähisi takaisin. Ilmoitin nopeasti, että herra on hyvä ja pitää kuononsa kiinni, ja tilanne jatkui rauhallisena. Tim sijoitettiinkin sinisten kolmanneksi! Se sai palkinnoksi puruluun, pihvitikun ja pinkki-valkoisen vetolelun, jonka ystävällisesti sosialisoin Meelan varastoihin. Luun herra pisteli poskeensa jo mätsäripaikalla, samoin kuin kehästä saadun kierretikunkin.
Nyt kesällä näitä 7v --> vetskukehiä riittää, joten Timin kanssa päästään seikkailemaan niissä oikein urakalla!

Lopuksi vielä hurja kasa kuvia Timistä, jotka on otettu joskus viime kuun puolella, kun kävimme koiramiittailemassa. Mätsärikuvista iiiso kiitos Eve & Pilvi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti