lauantai 30. heinäkuuta 2011

Meiltä alkoikin jo ruoka loppua...


Ennen minun ja shelttien siirtymistä Lieksan korpeen ajattelin pikaiseen päivittää tämän päivän agilityepisten tuloksia. Kuten kuvasta näkyy, kotiintuomisia saatiin!

Inka tosiaan starttasi Mintulla sekä mölli- että kisaradalla, joista mölleissä kilpailun ulkopuolella.
Ensimmäinen rata taisi olla ihan nolla?, mutta koska Minttua palkattiin kontakteille, se sai sieltä hylsyn. Tämän hyvän treeniradan jälkeen tehtiin sitten seuraava, jolle mennessä Minttu oli ihan liekeissä! Kisaavien radalta löytyivät rengas ja pussi, joita Inka ei ollut vielä Mintulla mennyt. Lisäksi oli toki keinu, kepit jne, ja Minttu teki kaiken tosi hyvin! Harmillisesti toiseksiviimeinen este koitui kaksikon "kohtaloksi", kun Minttu kaahasi putken suun ohitse intopinkeyksissään. Toisella yrityksellä kuitenkin sujahti sisään ja teki radan kauniisti loppuun!

Tuloksena kisaavien radalta siis 5vp ajalla 48.?, Minttu hävisi vain ajassa ensimmäiseksi tuleelle Neekalle. Sijoitus siis toinen. Palkinnoksi saatiin koiranmakkaraa, ruusuke ja vetolelu.
Nytpä vaan hyvillä mielin ensi viikonlopun kisoja odottamaan!

1 kommentti:

  1. Eipäs vaan myös eka oli vitonen tai kymppi! Ekaan putkeen kun mentiin niin se kävi ratatyöntekijän moikkaamassa eikä menny putkeen, samaan putkeen ei menny myöskään ekalla käskyllä myöhemmin :'DD Mutta en tiiä tuliko tosta ekasta virhettä.

    VastaaPoista