perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ohjaajanmuutos


Kaikki tämä sai alkunsa eräänä iltana, kun jonkin aivopierun seurauksena sovimme Inkan kanssa, että hän kisaa Mintulla 6.8 kisoissa pari rataa, koska en itse pääse paikalle. Minttuhan tunnetusti kulkee kenen tahansa kanssa, ja rakastaa agilityä siinä määrin, että tuskin lähtee kyseenalaistamaan radalle lähtemistäkään... No, ei kun tuumasta toimeen ja ilmot vetämään!

Inka kokeili Minttua jo ensimmäisen kerran keskiviikkona, mutta kaksikon touhu ei ollut kovin vakuuttavaa. Koska Cara ja Minttu ovat hyvin erilaiset ja Mintun kanssa on erilaisia käskyjä ja muuta, oli aluksi toki ongelmia yhteisen kielen löytämisessä.

Tämänpäiväisissä treeneissä meno alkoi radan uusintayrityksellä näyttää jo ihan sujuvalta! Minttu tarvitsee selkeät käskyt ja sille pitää näyttää, mihin ollaan seuraavaksi menossa. Tämä homma alkoi olla kunnossa, ja jopa aiemmin niin paljon junnanneet kepit saatiin useampaan otteeseen mentyä ihan kauniisti. Kontaktien kanssa olisi hiottavaa, mutta muuten tämä alkoi olla jo ihan lupaavaa.

Tuo ratahan on minun ulkomuististani piirtelemä rata sieltä edellisen viikonlopun mudiseikkailun treeneistä. Kinkkisistäkin kohdista selvittiin kunnialla, ja kevyessä 20 asteen helteessä koiratkin jaksoivat pitkästä aikaa treenata mainiosti!

Inkalla ja Mintulla on vielä startit kahdelle radalle huomisissa mölleissä, ja ensi viikon agitreenien yhteydessä kiiturini jääkin sitten hoitoreissulle. Tuloksia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti