maanantai 4. heinäkuuta 2011

Vapaavuorolla

Eilen soittelin tuttuja läpi - viime perjantaina missattiin agitreenit hullujen helteiden takia, ja tänään oli sopivan pilvinen päivä sekä seuran vapaavuoro. Inka & Cara, Netta & Jussi, Reetta & Atte sekä Ansku & Bogi lähtivät treeniseuraksi.
Radan nyysin kaikessa kiireessä ja nettini toimimattomuudessa suoraan Maijan blogista.


Ensin tuo vaikutti kamalan hankalalta, ja radan ensimmäinen läpikävelykin oli aika... kiintoisa.
"Hei oottakaas nyt, yritän lukee tätä karttaa... tonne! Eiku ei, ei se nyt toimikkaa..."
"Laura anna se piirros nyt vaan tänne."
"Eikä! Minä opettelen nyt lukemaan tätä!"
Kunnialla siitä kuitenkin selvittiin, enkä tainnut edes kovin pahasti unohtaa koko rataa.

Heti kakkoselle tulo oli vaikea, olin tosi epäselvä jotenkin ja Minttu olisi halunnut kiertää esteen. Yritin selkeyttää ohjaustani, ja se meni hyvin. Kierrot hyvin ja keinulle meni kivasti. Ensin katsoin, että tuo innoissaan kaahaa lentokeinun, karjaisin sitä hidastamaan vähän turhankin topakasti ja se otti tosi pliisusti lopun. Kepeille valssailin varmuudeksi helpommalle puolelle, ja sitten jäätiin vähäksi aikaa puuhaamaan keppien parissa. Tauko näkyy Mintun kanssa nimenomaan kepeissä - se osaa hakea tosi kivasti ensimmäiseen väliin, mutta se varmuus, joka jo ennen kevättä saavutettiin, on karissut.
Muuri ja putki jees, putkelta tullessa halusi aina juosta muurille, vaikka itse olevinaan pidin rintamasuunnan tiiviisti kohti putkea ja huutelin vielä perään, että "täällä". Jäin lähemmäs odottamaan koiraa, mikä auttoi. Hypyt jees, jopa tuo 15-pimeähkö putkikulma toimi tosi kivasti. Lopussakaan ei ongelmaa, aika helppoa huttua, vaikka kamalalta kieputukselta ensin näyttikin.

Muiden suoritusten jälkeen otettiin rataa pätkissä vielä toistamiseen. Väliajalla vähän nostatutin kapulaa ja leikitin Meelaa pinkkivalkealla patukkalelulla. Ihan kivasti toi leikkii häiriössäkin, vaikka muut koirat kiinnostaisi iiihaaan kaamaalaaastiii!

Loppulämmittelyksi koirat saivat hiimailla vapaina kentällä, eikä niiltä enää hirveästi leikkiä irronnutkaan. Olivat leikkineet myös alkuverkaksi. Kaikilla oli myös pennut mukana, ja Isla sekä Meela mitattiin oikealla säkämitalla. Icelanderilla korkeutta hurjat 25cm, Meela tulee perässä 22-23cm korkuisena, jos oikein muistan...

Anskulla oli kamera mukana, häntä on siis kiittäminen näistä messevistä kuvista!

Hymysuu :D


Treeniväkivaltaa!
"Jeeeee hieno tyttö! Voitit pelin!"

Ja sitten vielä joskus... alkuviikosta otettuja kuvia rantaretkeltä. (c) Netta T. Mukana myös Meelan ysiviikkoisseisominen!

4 kommenttia:

 1. pue sakarille villapaita, kyllä, hihihiihih kutittaa, voitit pelin LALALAL :D:D

  VastaaPoista
 2. Hejj, teilläpäs on kiva blogi. :) Lukijaksi liityin. Nätti shelttitenava tuo Meela, hieno koira siitä tulee. :D

  VastaaPoista
 3. Pari kertaa aikasemmin oon vieraillut teidän blogissa ja pakko oli tulla kommentoimaan kun oli niin söpöjä kuvia Meelasta, joka on kyllä aivan ihana pieni merletyttönen <3 Pentukuumehan tässä nousee noita kuvia katsellessa! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitosta vaan joka suuntaan! :D Innolla täällä odotellaan, millainen toi kersa sitten isona on... Toivottavasti silleen sopivasti paranneltu versio äidistään ;)

  Pentukuume laantuisi kyllä nopeasti, kun istuskelisi pari tuntia Meelan & sisarensa Islan kanssa suljetussa tilassa... :D Nää on sellaisia energiapakkeuksia touhutessaan!

  VastaaPoista