sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kaikille niille, joista toko on tylsää

Tervetuloa seuraamaan minun ja Mintun suoritusta möllitokokehän laidalle!
Voin hyvillä mielin kertoa meidän hauskuttaneen tänään urakalla sekä yleisöä, muita kilpailijoita, tuomaria ja muuta henkilökuntaa osallistumalla avoimeen luokkaan. Koira oli fantastinen: kehän laidalla se vinkui, kun seurailimme avointa luokkaa. Se oli innoissaan, oli koko ajan perusasennossa ja piti kontaktia yllä, heilutti häntää (Minttu ylipäätään heiluttaa häntäänsä hyvin vähän ja vähäeleisesti), teki töitä mielellään ja oli kaikkea muuta kuin mitä se edellisissä mölleissä oli. Koko treenistä jäi niiiiiin hyvä mieli, etten meinannut pysyä nahoissani. Toi koira on menossa viimein parempaan!

Mut joo, numerot ja selitykset.
Paikalla makaaminen 7 - Materon aivopierut; se meni maahan, ponkaisi sitten itsestään sivulle ja painui taas makuulle. Lisäksi tiellä kulki koira, jolle se sanoi pari kertaa vähväh.
Seuraaminen taluttimetta 8,5 - Miimaa in flames! Porhalsi kuin pendoliino! Ja napsi minua lahkeesta (mitä ei ole koskaan tehnyt), ponkaisi eteeni niin, että astuin sen jalan päälle ja jotain.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 - Oisko haukahtanut tai jotain, kun en nyt oikeastaan muista, mikä tässä muka olis pieleen mennyt.
Luoksetulo 5 - No eihän se pysähtynyt taaskaan kun ei ollu sitä palloo.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 - Jotain aiheeseenkuuluvaa intoilusählinkiä, uskoisin. Muuten tosi jees!
Noutaminen 0 - Kokeen paras osuus! Liikkuri näyttää kohdan, mihin kapula tulee heittää. Kuittaan ja heitän kapulan... kohtisuoraan ylöspäin. Koko yleisö tuomari mukaanlukien hajoavat kehän laidalla tälle tapahtumalle. Minttu, jonka kanssa on tehty vauhtinoutoja, palauttaa kapulan minulle oikeaoppisesti. Teen toisen noudon onnistuen tällä kertaa heitossakin, Minttu varastaa kapulalle ja tuo sen minulle. Kolmas nouto, jolla koira pysyy paikoillaan ja jota palkkaan siitä, ettei se rynni kapulalle. Tässä kohti Mii paineistui, mutta kuulema korjasin jutun hienosti ja meno jatkui iloisena.
Kauko-ohjaus 0 - Ei ottanut ekaa istumista, muuten bra!
Estehyppy 0 - Yli-innokas shetlantilaiseni karautti esteelle, kun ilmoitin olevani "valmis". Ei myöskään istunut esteen taa ennen kuin kymmenennestä käskystä, mut muuten tosi kiva. Pitäisi saada oma hyppy, millä treenata.
Kokonaisvaikutus 8 - Pisteitä pois uskoakseni mm. ääntelystä lähinnä liikkeiden välillä ja yleisestä koheltamisesta.

Tuloksena 58p (tälle tulokselle nauroin niiiiiiin paljon!) ja AVO0, sijoitus 3/3.
Kohdassa huomioita koirakosta maininta "Iloinen :) Hyvin korjattu koiran paineistuminen."

Paljon on treenattavaa, mutta hyvä mieli jäi minulle ja koiralle! Tämä oli tosi jees ja tästä on pitkästä aikaa todella hyvä jatkaa. Mut hei - mikä ohjaaja heittää kapulan päin seiniä ja astuu koiransa päälle seuruussa...

3 kommenttia:

  1. Ois kyllä ollu hienoa olla näkemässä tää kaikki. :D

    VastaaPoista
  2. Jaksan olla ikuisesti harmissani siitä, ettei kellään ollut videokameraa mukanaan ;(

    VastaaPoista