torstai 23. helmikuuta 2012

Liikuliiku

Eilen sheltit sairastivat.
Meillä on oltu ihan terveitä ties miten kauan, Meela ei ole tainnut pahemmin olla kipeä ikinä. Eilen molemmat tytöt olivat kuitenkin ihan alamaissa. Kolme tuntia koululla pööpöiltyäni palasin kotiin vain pestäkseni kaikki talouden matot, luututakseni lattiat useaan otteeseen ja kulkeakseni samainen luuttu kourassa huonovointisten ja löysävatsaisten koirapolojen perässä. Onneksi tätä tilaa kesti vain jokusen tunnin, ja iltasella ne olivat taas jo vähän pirteämpiä!

Meidän piti eilen mennä treeneihin, mutta ne jäivät sitten välistä tuon pöpön takia. Olen muutenkin ollut tosi huono treenaamaan - viikonloppuna tehtiin tokoja Annan ja Hupsiksen kanssa, mutta muuten on käynyt vähiin tämä. Pimeä ja väsymys ei vaan inspaile muuhuin kuin agilityyn, siellä sentään on lämmin halli. Pitäisi kuitenkin treeniä Mintulla lisää, sillä 17.3 on möllitoko, johon haluan avoimeen luokkaan! Ja kapula on vieläkin meluongelma.

Lauantaina pitäisi mennä Tuusniemelle näyttelyihin. Sitä ennen fiilistellään kuitenkin Napakan viimekertaisia treenejä, hidasta ohjaajaa (oh dear katsokaa nyt, miten jumitan tuijottamaan koiraa viimeisessä pätkässä tuolla ennen putkea olevalla hypyllä!) ja muistetaan, että liikuliiku.


Kiitos Nooralle videosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti