perjantai 27. huhtikuuta 2012

A-pennut 1v!


Vuosi sitten tähän aikaan jännitys oli päättynyt, ja maailmaan oli onnistuneesti saatettu kolmin kappalein pieniä shetlantilaisia.

Paljon onnea ihanat Isla, Meela ja Noona! Vuoden rajapyykki ylitetty, ja seuraava vuosi on takuula täynnä kaikenlaista jännittävää ja uutta.

Viimeisen vuoden aikana Meela (Arya) on ollut ensimmäisessä näyttelyssään, Lohjan sivuerkkarissa ROP-pentu (50 pentua), sijoittunut Kajaani KV:n pentuluokassa kakkoseksi ja saanut KP:n,  ollut Tallinnassa kaksi kertaa ROP-juniori ja kerran ROP, sekä saanut kaksi JSERTiä. Lisäksi se on treenannut ahkerasti agilityä ja tokoa, ja jälkimmäisessä alkaa olla kisavalmis.
Isla (Aysla) on kasvanut ylikokoiseksi (43cm), mutta kauniiksi nuoreksi neidiksi. Se on pyörähtänyt Lohjan sivuerkkarissa kehässä saaden hienon arvostelun. Lisäksi se on treenannut niin ikään agilityä ja tokoa.
Noona (Anyer) on kehittynyt medikokoiseksi pikku agilitykoiran aluksi, jonka kanssa on työstetty myös tokopuolta. Sekin käväisi erkkarissa pentukehässä, ihan mukavalla arvostelulla.
 
Pennut 27.4.2011

Toinen vuorokausi
Ensimmäinen viikko takana
Meela avasi silmänsä ensimmäisenä
Kolmiviikkoisina oli jo muutettu olkkariin ja painittiin kovasti
Neliviikkoisten painia pihalla

Niiiiin pieniä ja pörröisiä! Vuoden jälkeen koko porukka näyttää tältä:
Noona, Minttu, Isla & Meela
Arya
Aysla
Anyer

1 kommentti: