torstai 3. toukokuuta 2012

Pikkulinnut kertoivat...


Vappua vietettiin meidän porukalla mätsäreissä. Ilmoitin kehään molemmat koirat, ja voi kun niiden kanssa oli hauskaa tehdä hommia! Meela esiintyi junnukehässä tällä kertaa edukseen, mitä nyt vähän hyppi laukalle, mutta viime kertaan verrattuna ero oli huikea. Se sai myös tuomarin ihastumaan itseensä, ja kurvailikin loppujen lopuksi sijalle PUN4.
Minttu taas puolestaan oli aivan valtavan tohkeissaan siitä, että pääsi kehään tekemään hommia minun kanssani, ja esiintyi vähän turhankin täpäkästi. Nauratti, kun se asetteli itsensä ensin seisomaan kuin joku sakemanni ja ravasi löysällä hihnalla hirveää kyytiä ympäri kehää. Punainen nauha sieltä irtosi, ja olimme mukana vielä ihan loppukahinoissakin, mutta lopulta meidät käteltiin pois kehästä Mintun haukahdettua tuulessa raivoisasti läpättävälle kehänauhalle.

Kehien jälkeen treenattiin vähän tokoa ja käytiin juoksuttamassa koiria laulurinteellä.


Keskiviikkona shelteillä oli jostain syystä aivan valtavasti virtaa, vaikka edellinen päivä olikin ollut täynnä toimintaa. Ne juoksivat ihan päättöminä pitkin ihania, sulia peltoja. Illalla suuntasimme Utraan moikkaamaan Inkaa ja Islaa. Samalla potkin kasvattiani kohti tokokoetta ja treenasin vähän omiani, vaikka loppujen lopuksi koirat taisivat enemmän juosta keskenään kuin treenata.

Oikeasti tein tämän tyhjänpäiväisen päivityksen vain hehkuttaakseni sitä, että Mintun tytär Noona käväisi terveystarkastuksissa! Eläinlääkäri arvioi lonkat A/A, polvet ja kyynärät terveiksi, samoin selän ja sydämen. Onnea Fannylle hienoista terveystuloksista ja paljon kiitoksia pikkusheltin kuvauttamisesta :)

Loppuun vielä jokunen Inkan kuvaama kenttäriekkumiskuva merleistä ja yhdestä vääränmerkkisestä.


1 kommentti: