maanantai 2. heinäkuuta 2012

Matkalla etelään

Hieman haikein mielin jätin Meelan Nummelaan torstaina. Jatkoin Mintun kanssa matkaani Lahteen ja sieltä Jyväskylään.
Lauantaina istuin puolesta päivästä asti kännykkä kourassa, ärsyynnyin kun kaikki joiden viestiä en odottanut muistivat minua juuri silloin ja sain lopulta juuri sen viestin, mitä olin odottanutkin.

Meelasta tuli Eestin juniorivalio!


Pieni raivokääpäni oli lauantaipäivänä peräti VSP-jun ja PN2, uunituore EE JMVA ja maailman hienoin sheltti. Nyt korkataan skumppaa!

En itse ollut mukana matkassa, vaan Kristina otti Meelavan mukaansa etelään. Suurkiitokset!
Tästä johtuen ette minulta matkaraporttia saa, mutta kuulema kersa oli ollut ihan kiva. Valiotittelin hohtoa ei himmentänyt edes sunnuntain EH ja komennus kotiin kasvamaan, irtosihan reissusta meille juuri se, mitä oltiin lähdetty hakemaankin.



Very feminin bitch. Excellent type. Lovely neck. Good earset. Coat changing. Excellent movement.


30.6.2012 Monika Blaha - JUN ERI1 VSP-jun PN2 JSERT ---> EE JMVA

Very fem. bitch. Very elegant head. Strong enough. Expression typical enough. Could have stronger muzzle. Could have higher tail carriage (kuulema oikeasti oli sanonut että kantaa liian ylhäällä). Enough lenght of ribcage. Enough ang.? but moves very close. Needs time to mature.

1.7.2012 Ligita Zake - JUN EH1



Maanantaina hain Meelan lahteilemaan kanssani, ja suuntasin yhdessä Maijan kanssa Helsinkiin Purinalle kisaamaan. Pari rataa juostiin Mintulla, ja voi kun oli hyvät skabat! Ekalta radalta hyl neljällelle hypylle, kun itse olin liian innokas ja koira hyppäsi sitten takaisin päinkin saman hypyn. Loppurata meni kuitenkin virheettä, propsit siitä meille! Toisella radalla Minttu oli jo tosi uupunut, mutta jaksoi silti hienosti. Ensin meille 5vp pituudelta, sitten toiset kiellolta putkella. Muuten rata meni tosi nappiin, ja erityisen tyytyväinen olin meidän keppeihin!

Päivä oli muutenkin onnistunut - kisapaikalle meitä tulivat moikkaamaan Fanny ja Noona, oli hurjan kivaa nähdä jälleen! Lisäksi tuli törmättyä muihin enemmän tai vähemmän uusiin ihmisiin, kun uudella paikkakunnalla kisailtiin. Päivän päätteeksi vietiin sheltit vielä koirapuistoon leikkimään, ja Noona ja Meela rälläsivät ihan innoissaan ympäri heinikkoa.

Viikon ohjelmaan tulee kuulumaan vielä agitreenejä, tokokoulutusta ja lisää etelänreissailua erään sinisen penskan puolesta... Ihana loma!

Postauksen kuvista iso kiitos Oona M.


Tämä on mielestäni loistava kuvasarja :D 5vp.

Noona, Minttu & Meela

2 kommenttia:

  1. wow wow, onnea hurjasti junnuvaliolle! :)

    VastaaPoista
  2. Eihän Meela ollut vain "ihan kiva", vaan erinomaisen hauska pikkuraketti. =D Kirjoitan kyllä aikanaan matkaraportin sen edesottamuksista... ;D

    VastaaPoista