lauantai 8. syyskuuta 2012

Ei kahta ilman kolmatta


Sen nimi on Amor'jade Dark Drama Queen, kotoisammin Myrn. Se on syntynyt 12.7.2012. Se on Meelan siskopuoli, isä on siis (kuten tuosta ilmeestä varmaan voi jo päätelläkin) Magnus, emä taas puolestaan Golden Rose Dream Come True "Jade".
Myrn on kotoisin Haukiputaalta ja kotiutui tänään.


Pikkuneiti ei kaikesta huolimatta ole paperilla minun koirani, vaikka se laumaan kuuluu ja saman katon alla asuukin. Myrn saapui meille täyttämään Annan haavetta astetta tehokkaammasta harrastuskoirasta, ja varmasti tulee lunastamaan odotukset täydellisesti. Pentu tulee takuula vilahtelemaan teksteissä ja kuvissa myös tämän blogin puolella, mutta yksityiskohtaiset turinoinnit kannattaa tsekata neidin omasta päiväkirjasta!

Myrn kotiutui tänään ja lauma on ottanut pennun hyvin vastaan. Minttu on hyvin onnellinen saadessaan hoitaa pientä shelttipalloa, Meela taas yrittää jatkuvasti härnätä pikkusiskoa mukaan leikkeihinsä. Uudesta ympäristöstäkään pentu ei pahemmin stressaa, vaan paikat tutkittuaan asettui taloksi varsin sujuvasti.Meidän seikkaillessamme pohjoisessa, kisattiin Joensuussa tokoa. Juuri ennen saapumistamme Maikin pihaan, soitteli Inka kuulumisia kisakentältä.

Islasta oli varsin riemukkaalla tokosuorituksella tullut TK1 Aysla! Vaatimattomasti pieni Silsander oli myös 16 kuukauden ikäisenä korjannut koko alokasluokan voiton ja saanut kaupan päälle vielä kunniapalkinnon.
Paljon onnea Inka ja Isla!

Pakko sanoa, että hurjan paljon kehitystä on tapahtunut pienessä ajassa, ja tämän kaksikon tokoilua on ilo katsella.

Huomenissa samaisella koekentällä nähdäänkin sekä Minttu että Meela. Mintun kanssa korkkaamme avoimen luokan, tavoitteena saada iloinen suoritus, jonka aikana koira ei paineistu. Meelan kanssa taas... no, viimeinkin se ykkönen! ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti