keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Miksi blogeja luetaan?


Noissa blogipalkinnoissa joista taannoin jo kiittelinkin, mainittiin tiimi Agarwaenin seuraamisen syyksi usein kauniit kuvat kauniista koirista. Varsin mieltä lämmittävä tunnustus!
Aloin kuitenkin miettiä vähän tarkemmin, miksi ihmiset ylipäätään lukevat blogeja? Tuttujen blogien lukemisen selitin itselleni helposti, mutta mikä saa kerta toisensa jälkeen hakeutumaan täysin ventovieraiden ihmisten treenipäivitysten pariin? Kyllä minullakin on paljon blogeja, joita käyn kyttäilemässä tasaisin väliajoin uusien päivitysten lomassa.

Itse tykkään katsella kauniisti otettuja kuvia koirista. Toiset kirjoittavat todella kauniisti, ja vaikkei tekstien sisältö ihan hirveästi lukijalle antaisikaan, on tyyli koukuttava. Parhaissa tapauksissa on sekä kivoja kuvia, että tekstiä.
Toiset blogit taas ovat minulle tärkeitä ratapiirrosten ja treenivinkkien takia. Tuttujen elämää seurailen mieluusti blogimaailmassa, samalla uskaltaa aina kommentoidaki ja saada vertaistukea koiraisten ongelmien kanssa. Vaikka nykypäivänä on facebookit ja muut, on asioista vaan kivempaa lukea pidemmän kaavan kautta blogiteksteistä.

Mikä on saanut sinut seuraamaan meidän blogia?
(tähän kysymykseen vastaamalla voi myös edesauttaa sisällön päivittymistä mieleiseen suuntaan ;D)

Itse tykkään ratapiirroksista, joten tässäpä teille sellainen aamun pikatreeneistä! Olen suunnitellut laittavani jonkun agiradat-pikatunnisteen näihin ratoja sisältäviin postauksiin selaamisen helpottamiseksi.
Sheltit oli kivoja, Minttu hieman aamukankea, mutta Meelalla riitti vauhtia senkin edestä.


Olen myös huomannut söpöjen pentujuttujen lisäävän kävijämäärää blogissa, joten tässä teille yksi kappale Myrniä 11vko.
Tänään Myrn kävi muuten rokotuksissa ja sydänkuuntelussa, pentuajan sydänsuhinasta ei kuulunut enää jälkeäkään.


13 kommenttia:

 1. Hmm, alettiin varmaan joskus viime vuonna alkuvuodesta lukea tätä? Tai no, minähän tätä luen eikä Netta. Jostain syystä tykkään lueskella shelttiblogeja... :)

  VastaaPoista
 2. Sheltithän ne meitä tänne vetää :) Ehkä se on halu saada vertaistukea koiraharrastuksessa, agilityssä ja arkielämässä. Tai sitten vaan yleinen hulluuteen asti menevä kiinnostus haukkuvia olentoja kohtaan! Hyvä muuten että Myrnin suhina on poissa. :)

  VastaaPoista
 3. Tokoilevat sheltit, enough said ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvät kuvat kiinnostaa. Ja sheltit. ja monipuoliset postausaiheet. Ennen ei niinkään kiinnostanut lukea ihmisten treenijutuista, eikä vieläkään ihan hirveästi, mutta kiinnostus kasvaa koko ajan kun itse pääsen lajiin syvemmälle :) milan kanssa ollaan aika amatöörejä kuitenkin vielä (agilitysta siis puhun). Teidän blogia seuraillaan säännöllisesti, kommentoimaankin pitäisi toimentua useammin ;)

  VastaaPoista
 5. Rotu, kisa-analyysit, kuvat.

  Oon kyl miettiny välillä ihan samaa, että kuka noita munkin sekavia postauksia muka jaksaa lukea. Blogi toimii ehkä vähän (kuva)päiväkirjan korvikkeena.

  VastaaPoista
 6. Musta on hauska lukea Meelan toilailuja :D Se on niin symppis otus. Sit kuvat on kivoja ja ratojakin oon käynyt joskus nyysimässä.

  VastaaPoista
 7. Saatan ehkä tässä koira-miulle-heti-nyt- tuskassani käydä aina välillä stalkkaamassa siun blogia, myönnetään. :D (Et ole kyllä ainoa, tuskani on suuri.) Mutta juu, pitää sitä nyt vähän kehaistakin, kuvat on aina varmaa Laura-laatua ja kirjoituksetkin usein hilpeyttä aiheuttavia. :D

  PS. Juu, minäkin olen täällä, dun dun dun.

  VastaaPoista
 8. Olen pitänyt Minttua kauniina ja mukavana koirana ja se on siskopuoli Netan pennuille. Kun Minttu sitten astutettiin ihanalla Magnuksella olen seuraillut pentujen kehittymistä mielenkiinnolla. Seurailen mitä touhuilette Meelan kanssa ja miten etenette, nyt kun kotona asustelee 5kk ikäinen Loitsu neiti.

  VastaaPoista
 9. Mä taisin alkaa seuraamaan blogia mintun pentujen aikoihin vai oliko jo tiineysaikana... Kauniit shelttikuvat on ehdottomasti yksi syy miksi lueskelen, mutta myös treeniselostukset (varsinkin ratapiirrosten kera) antaa ideoita omaan treenaamiseen :) Enkä halua kuulostaa vahingoniloiselta *tirsk* mutta Meelan pentuajan tekosia oli varsin viihteellistä seurata :D

  VastaaPoista
 10. Eksyimpäs vierailulle, ihan sattumalta google tänne toi. Samassa kaupungissakin ilmeisesti vaikutetaan. Omat koirat hitusen eri maailmasta. Monipuolisia juttuja ja hyviä kuvia, siitä mie tykkään=) Palaan vielä lueskelemaan tarkemmin =) Tervetuloa vierailulle myös meidän blogiin=)

  VastaaPoista
 11. That about sums it up :) Kauniit shelttipallerot, agility ja ratapiirrokset & nyt vielä pieni Myrn - niiden perässä mie tänne aina löydän :)

  VastaaPoista
 12. Hmm, olisko ollut alkujaan yksi syy se, että vaikutit (toki edelleen! :-D) hauskalta ja mukavalta. Sulla on hienot ja kiinnostavat koirat. Teillä on niin mielenkiintosia retkiä ja reenailuja. + Otat tosi kivoja kuvia.

  :-D

  VastaaPoista
 13. Paljon kiitoksia kaikille vastanneille! :) Tosi kiva oli lukea kommentteja!

  VastaaPoista