lauantai 24. marraskuuta 2012

Sairasloman loppu


Eilen Meelan tikit poistettiin ja pikkusheltti saa taas alkaa nauttia irti juoksemisesta ja treenaamisesta ihan täysillä! Yllättävän hienosti se kaksi viikkoa malttoikin, ja mikä parasta, pakka pysyi eilen kasassa tauosta huolimatta, kun kääpiäisen laski agilitykentälle. Se teki jopa keinun ja kepit radalla oikein mallikkaasti.
Meelan välistävedot alkaa myös toimia hurjan kivasti. Putket 10-11 olivat tosi haastavat eikä tuo oikein hoksannut hakea oikeaan päähän, vaikka ollaan tuollaistakin treenattu. Piti sitten viedä se tosi lähelle ja juosta itse miljoonaa, että ehti ohjaamaan koiran sujuvasti putkelle 12.

Minttu oli mukana treenaamassa myös maanantaina, mutta niistä treeneistä ei ole juurikaan kerrottavaa, oli hieman tylsä meininki. Perjantaina sheltti suoritti Inkan säveltämää rataa oikein mallikkaasti, vaikka ensin putkien haku olikin hieman turhan haastavaa. Myös keppikulma tuotti jostain syystä ongelmia, mutta heti kun kun ohjaaja hoksasi jäädä hieman taaemmas ohjaamaan, alkoi sekin sujua.
Putkesta 16 tultaessa Minttu intoutui alkuun juoksemaan vieressä olevaan putkeen, mutta selkeällä ohjauksella ja käskyillä sekin sitten hoksasi, että nyt tullaankin putkien välistä, eikä suinkaan suihkita ihan miten sattuu.


Tänään käytiin montuilla kokoonpanolla Minttu, Meela, Myrn, Isla, Cara & Hupsis. Koirilla oli hauskaa, kun saivat kirmata pehmeässä hiekassa ja touhuta keskenään. Samalla Meelakin sai tehokkaasti purkaa remmilenkkeilyn aikaan patoutunutta energiaansa, ja varsin tyytyväisenä porukka nyt sitten lepäileekin rankan aamupäivän jälkeen!

Huomenissa suuntaamme jomman kumman sheltin kanssa ACE treeneihin Kuopioon.
Postauksen kuvat edellisviikkoiselta lenkiltä, kun kävimme porukalla Kontiolahden metsissä seikkailemassa.Myrn 4½k

3 kommenttia:

 1. miks et laita noit kuvii isommiks, ois paljon hienomman näköset ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtunee yleisestä laiskuudestani - ne kun menee niin kivasti automaattisesti tohon kokoon ;D
   Kiitoksia kommentoinnista, will see jos vaikkapa innostuisin joskus klikkailemaan kuvakokoja suuremmiksikin!

   Poista
 2. http://nettastage.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html Haaste teille :)

  VastaaPoista