perjantai 8. maaliskuuta 2013

Perjantain tekniikkatreenit


Postisetä toi meille paketin! Se sisälti yhden kappaleen BOT-verkkiloimia, jonka olisi tarkoitus olla vuorotellen käytössä molemmilla shelteillä. Kuvassa Meela esittelee uutta takkiaan, Mintulle se on ihan rahtusen liian pitkä.


Perjantain kunniaksi tuli kampeuduttua hallille ihan omien koirien kanssa. Koska treeniaikaa oli vain tunti ja paikalle neljä ihmistä koirineen, täytyi soveltaa jotain helppoa, muunneltavaa ja antoisaa treeniä pienelle estemäärälle. Sellainen syntyi edellisviikon kisojen hypärin alusta, putkesta ja kepeistä.

Vihreällä merkattua harjoitusta tein kummallakin koiralla ensin, Mintun kanssa en ottanut punaisia esteitä ollenkaan vaan keskityimme vähän muihin juttuihin. Ensin vahvistin molemmille koirille merkkausta hypylle kaksi useaan otteeseen. Kun se alkoi olla muistissa, jätin pallopalkan kakkoselta pois ja ohjasin itse kolmoshypyn luona seisten koiran kaikille kolmelle esteelle. Tämä sujui jouhevasti, joten päästiin kummankin kanssa tekemään myös loppurataa! Mintulle keppikulma oli helppo, Meela taas sujahti helposti väärään tai sotkeutui rytmissä.

Meelalla mentiin vielä noita punaisia, joissa kakkoselle kunnon merkkaus ponnistuskohtaan jotta saatiin lyhyt tie aikaisesti, välistäveto ja sylkkäri kolmoselle ja siitä kepeille, joille takaaleikkaus!!! Meni ihan hurjan hyvin, eikä sotkenut Meelaa yhtään, huraa!

Minttu sai treenata kepit + perjsättö yhdistelmää ja kontakteja puomilla erikseen. Puomin kontaktit oli ihan super! Ilman namialustaa pysähtyi täydellisesti kontaktille, kun itse hidastin rinnalla, jes!
Meelan kanssa täytyy ryhtyä ottamaan lisää treeniä siihen, että minä liikun sivuun tai taakse. Se vaan aina jää, kun tarvisisi sen avustajan palkkaamaan. Vaikka ihan turha tekosyyhän tuo onkin, pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni!

Huomenna ohjelmistossa olisi tokovalmentautumista Meelalla ja molempien kanssa ehkä möllikisailua Napakalla. Ilmeisesti myös unohdin ilmoittaa Meelan Rautalammille, joten esitän siellä vain Myrnin. Muuten kisakalenteri alkaa näyttää tosi kivalta, vielä kun muistaisi ilmoittautua kaikkiin niin olisi ihan kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti