torstai 9. toukokuuta 2013

Tulevat tähdet osa2.

Kuva: Emmi H.
Maanantaina Minttu pääsi piiitkästä aikaa hallille. Lienee sanomattakin selvää, että sheltti oli aivan riemuissaan päästessään lempiharrastuksensa pariin. Hallille oli riemukseni jätetty Savikon valmennuksen rata, joka päästiin tällä kertaa Mintun kanssa tekemään ihan loppuun asti nollana.

Huippujuttuja: irtoaminen, itsevarmuus. Lisäksi kontaktit ovat viimein sellaisessa kuosissa, että päätin ilmoittaa Pötkön kisoihin. Kuopiossa reilun viikon päästä kirmaileekin sitten kaksin kappalein merlejä, saas nähdä, millä tuloksella!

Treenitauon aikana Mintun kestävyys radalla oli sen sijaan selvästi laskenut. No, onneksi tilanne on korjattavissa ahkeralla treenaamisella.

Rata: Niina Leinonen
Tänään oli Meelan kanssa vähän Tulevia tähtiä. Niina ei itse päässyt vetämään treeniä, joten luotto-ohjaajamme Noora paikkasi tilanteen. Alun perin meidän piti mennä ympyröin merkattua rataa, mutta Noora oli todennut sen "liian helpoksi" edellisen ryhmän kanssa, ja muotoili meille sitten hieman haastavampaa pyöritystä. Pituus oli myös korvattu muurilla.

Meela haki kivasti hypyt 1-2 kun seisoin itse kauempana lähellä muuria. Persjättö neloselle, ja helppoa ohjausta muutaman hypyn verran. 8 putken kanssa oli hieman ongelmaa, takaaleikkauksia ei olla putkille treenattu läheskään tarpeeksi ja niitä Noora sitten antoikin kotiläksyksi.
Toinen haastava kohta oli kepit, jotka menivät tosi pienessä kohdassa kohti seinää, mikä kenties paineisti koiraa niin, että se usein jätti pari viimeistä keppiä kepittelemättä. Ei kuitenkaan jääty hinkkaamaan sitä, vaan onnistuneen suorituksen jälkeen jatkettiin vaan rataa eteenpäin. 11 tuli persjättö, 12 peruskäännös ja 13 valssi. 15 putkijarru, jonka jälkeen treenattiinkin sitten hypylle 17 ranskalaista, joka toimi Meelalla hurjan hyvin ja se meni pätevästi putkeen.

Koska ryhmässä oli vain kaksi paikalla, tehtiin vähän pidemmät treenit per koirakko. Meela jaksoi kuitenkin hurjan hyvin, eikä osoittanut mitään väsymisen merkkejä vielä loppuajastakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti