perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kennel Agarwaen, pentusuunnitelmia

Tänä aamuna kolahti postiluukusta kauan odotettu kirje Kennelliitosta - tieto siitä, että kennelnimi Agarwaen on nyt hyväksytty ja minulle merkattu!

Tätä päivää minun piti alun alkujaan juhlistaa julkaisemalla upouudet nettisivut, joita talven pitkinä iltoina värkkäsin, mutta toisin kävi. Tietokoneeni sanoi sopimuksensa irti ja nököttää nyt pajalla odottamassa uutta emolevyä itselleen. Onneksi sentään tiedostot pysyvät tallella, joten mitään peruuttamatonta ei pitäisi tapahtua.

Ruotsinretkestämme kirjoitan myöhemmin lisää, mutta esitelläänpä nyt tässä reissun todellinen syy: herraskoira nimeltään Kråkeslottets Mr Cadillac.

PENTUJA SUUNNITTEILLA LOPPUVUODESTA 2013


Meela on tarkoitus astuttaa syysjuoksuistaan komealla ruotsalaisherra Caddylla. Kumpainenkin vanhemmista on hyväluontoisia, avoimia, leikkisiä (myös ihmisen kanssa) ja toimivia harrastuskoiria. Meela kilpailee tokossa ja agilityssä, Caddy on startannut jokusen kerran agilityn ykkösluokassa.

Molemmat koirat on tutkittu luustoltaan terveiksi, lisäksi Caddy on läpäissyt luonnetestin laukauksineen päivineen. Meela on kentällä hyvin kiihkeä ja energinen, Caddy puolestaan hieman tasaisempi, muttei missään nimessä turhan flegmaattinen. Kotioloissa kumpainenkin osaa rauhoittua, mutta kun tehdään hommia, niin niitä sitten sitten kans tehdään!

Pennut lähtevät meiltä ensisijaisesti harrastaviin koteihin, joissa ollaan kiinnostuneita viemään koiria eteenpäin. Odotan omistajan teettävän pennulleen kattavat luusto- ja silmätarkastukset. Haluan pitää yhteyttä pennun omistajiin koko pennun eliniän ajan sekä seurata sen kehittymistä tiiviisti. Meelaan voi tulla tutustumaan Pohjois-Karjalan alueen agilitykilpailuihin sekä muutamiin näyttelyihin.

Jos yhdistelmä sai kiinnostuksesi heräämään, ota ihmeessä yhteyttä laura.pitkanen@agarwaen.org niin jutellaan lisää!Pentueen emä
EE JMVA LT JMVA Arya
"Meela"

Blue merle, synt. 27.4.2011
Agility MINI1, toko ALO1
Näyttelyt: erkkarin BIS-pentu 5kk ikäisenä, Eestin ja Latvian juniorimuotovalio, Suomesta pari luokkavoittoa ja ERI SA

Silmät: Terveet pentuna ja aikuisena
Sydän: Ei sivuääniä
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät 0/0
Selkä: Kuvattu epävirallisesti terveeksi 2012
Napatyrä operoitu 2012

Meela koiraNetissä

Meela agilitykilpailuissa Piteåssa:


 
Pentueen isä
Kråkeslottets Mr Cadillac
"Caddy"

Tricolor, synt. 5.10.2010
Agility MEDI1, hyväksytty luonnetesti, laukausvarma
Näyttelyt: 2x SERT Ruotsissa (ROP, RYP-4), SERT Suomesta (VSP), 2x SERT Norjasta (VSP)

Silmät: Terveet
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynärät 0/0

Caddy löytyy luonnollisesti myös HundDatasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti