maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mustikkametsä

Kuten varmaan huomasittekin, on blogin ulkoasu muuttunut. Jonkinlainen kasvojenkohotus tuntui varsin tarpeelliselta, olihan vanha ulkoasu ollut paikallaan varmaan jo vuoden päivät.
Toinen syy toimenpiteeseen oli se, että sain viimein avattua uudenkarhean Team Agarwaenin webbikopin, jonka leiskaa tämä bloginkin ulkoasu mukailee. Sivuissa on vielä vähän hiomista, mutta ainakin ne ovat vihdoin olemassa!


Maanantaivapaani kunniaksi suuntasimme Annan ja koirien kanssa mustikkametsään! Tuloksena viitisen litraa mustikoita ja tehokkaasti itsensä metsikössä väsyttäneet koirat. Edelliskerralla saimme kasaan reilut kaksi litraa ennen kuin alkoi satamaan kaatamalla, joten nyt on pakkasessa seitsemisen litraa mustikkaa. Enempää sinne ei kyllä mahtuisikaan, joten taitaa meidän mustikkametsäilyt olla nyt tältä erää tässä.

Lämpimiksemme otettiin suurilla hakukoirillamme  pari "ukon etsintää" maastosta, ei tosin jaksettu talloa mitään hakuruutua tai muutakaan. Anna meni piiloon ja lähetin ensin Mintun, sitten Hupsiksen etsimään. Minttu meni hurjan vauhdikkaasti ja innolla, löysikin Annan kaksi kertaa eri piiloista ihan ilmavainun perusteella. Ohi kulkenut sakemanniporukka kysyi meiltä, että onko siinä hakuruutu tallattuna. Hirveän pätevän näköisiä palvelusshetlanninlammaskoiria taisi olla hyppysissä.

Illaksi suunnattiin hallille tekemään ratapätkää, jossa treeniin joutuivat leijeröinti puomille, välistävedot ja serpentiini, avoin keppikulma, persjätöt kepeille sekä pussi. Molemmilla koirilla oli namialusta puomilla, ja sen kanssa kontaktit menivät hyvin suoraan. Välistävedot menivtä Meelan kanssa vähän 50-50 onnistumisprosentilla, mutta serpentiineissä ei ollut kummankaan koiran kanssa ongelmaa. Yllätyksekseni keppikulmakaan ei juuri tarjonnut haastetta, ja Meela, jolla on hieman ollut keppiongelmointia, kesti ne persjätötkin mainiosti! Mintun kanssa tehtiin kepeille vielä takaaleikkauksiakin, ja ihan treenien lopussa yksi yhdistetty takaaleikkaus ja leijeröinti niin, että väliin jäi putki. Ja toimi! jes!

Meelakin tuli pitkästä aikaa käytyä läpi lihaksiston osalta, jumeja oli lapojen takana ja pitkin rankaa, sekä takareisissä. Pitää hieroa se vielä pari kertaa läpi ennen seuraavaa näyttelyä, ja kopeloida lähipäivinä Minttukin lävitse. Ihan oikean fyssarin vierailuakin voisi suunnitella, eivät meikäläisen kädet kuitenkaan Helin vastaavia voita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti