maanantai 5. elokuuta 2013

Nooran maanantaitreeni


Noora kävi tänään ruoskimassa meidän treeneihin vähän vauhtia! Treenikoiraksi päätyi Meela, jonka kanssa saatiin ihan kivoja juttuja aikaiseksi. Alun päällejuoksuissa ei ollut ongelmaa, mutta ensimmäinen kierros radalla tyssäsikin viskiin. Meelalle ohjaus ei ollut kovinkaan tuttu, joten käytettiin hyvä tovi sen hinkkaamiseen valmiimmaksi. Hyvin pieni sheltti sen sitten hoksasikin, kun pari kertaa oltiin pallopalkalla treenattu! Seuraava hiomisen kohde oli valssi ja pituuden käännös, joka helposti levisi käsiin tai Meela jätti hyppäämättä. Tähänkin saatiin onnistumisia, ja jäätiin vähäksi aikaa tauolle.

Kakkoskierroksella tehtiin vielä pituuden käännöstä, jonka jälkeen saatiin tehdä vielä rataa loppuun. Persjättö renkaalle toimi tosi jees, vaikken ole koskaan tullutkaan sitä tehneeksi! Takaaleikkaus lopussa tökki ja unohdin aina hiljentää tarpeeksi, eikä hypyn 17 jälkeinen kaarikaan kovin kaunista katsottavaa ole.
Lopuksi heitettiin sitten ihan videointitarkoituksessa koko rata läpi, ja nollana saatiin, vaikka hieman kaoottinen fiilis varmaan välittyy katsojallekin. Videolla oikein korostuu ongelmani radalla: rata ei ole vain yhtenäinen, smoothi kokonaisuus, vaan tuppaan ohjaamaan sitä pieninä tehtävinä, mikä laittaa homman näyttämään hirmu katkeilevalta. No, se ohjaushan kehittyy vaan treenaamalla...

Tosi hyvä fiilis kuitenkin jäi, ja paljon treeni-ideoita seuraaville kerroille. On se kiva, kun on kouluttajia omassa kaveripiirissä!

Väliajalla tehtiin Mintulla kaukoja häiriössä ja saatiin hyviä toistoja! Myös parit onnistuneet luoksarin stopit merle veti, ja oli ihan kierroksilla - olisi vissiin pitänyt päästä halliin tekemään hyppyjä. No, keskiviikkona voi olla Mintun oma agilitypäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti