keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kuka siellä?


Viime viikkoni näytti tuolta. Olin viikon mittaisella opiskelureissulla Barcelonassa, tavoitteenani tutustua espanjalaiseen kulttuuriin ja nuorisolle suunnattuun toimintaan. Reissu oli loistava, lämmintä riitti ja matkakassankin sain melkein tuhlattua!

Koiramaista kerrottavaa minulla ei tältä erää ole, viikonloppuna sitten ehkä lisää. Heitänkin siis pallon teille, arvon lukijat. Julkisesti tätä blogia seuraavia on jo 106 kappaletta, kenties lisäksi vielä jokunen anonyymimpi lukija. Olisi kiva tietää, millaista porukkaa täällä oikein käy.

Heitä siis kommenttiboksiin pieni kommentti, jossa voit kertoa vapaasti vaikkapa itsestäsi ja mahdollisista koiristasi! Sen suuremmin en aiheita teille tuputa, mutta jotain pientä kivaa olisi ilo lukea! :)

10 kommenttia:

 1. Mut sä varmaan jollain tasolla ainakin tiedät :D kolme collieta löytyy ja itse olen työssäkäyvä lukiolainen. Harrastelen epäsäännöllisen säännöllisesti kaikenlaista ja oon hurahtanut nyt aksaan vaikka alkumetreillä ollaankin vasta.

  VastaaPoista
 2. Täällä teidän blogia seurailee satakuntalainen nuori nainen, jonka kotoa löytyy miehen lisäksi westieneiti ja viikon sisällä vauvoja saava shelttineiti. En tiedä oletko koskaan "törmännyt" meihin, mutta itse olen teidän koiria säännöllisen epäsäännöllisesti ihaillut sekä täällä että petsien puolella. Koiriin olet itse kovasti hurastanut ja vapaa-aika kuluukin suurilta osin koirahömpötysten parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis piti kirjoittaa, että OLEN itse hurahtanut ;)

   Poista
 3. En pahemmin koirablogeja lueskele, mutta teidän kuulumiset on niin mukavaa luettavaa, että olen jopa jäänyt koukkuun. Olen Pohjanmaalla asusteleva korkeakouluopiskelija. Omistan ihanan pienen shelttitytön, jonka kanssa puuhaillaan päivittäin omia pieniä juttuja. Agilityyn hurahdin täysin muutaman kokeilun jälkeen, mutta oman koiran polviongelmien ilmaannuttua jouduimme valitettavasti jättämään tämän lajin. Näyttelyissä ollaan käyty, mutta harvemmin, koska tämän 30cm neidin kanssa pitää valita tuomarit tarkkaan.

  Pitääpäs nostaa hattua sulle tästä mahtavasta yhdistelmästä, josta toivottavasti saat pentuja vuodenvaihteessa. Juurikin sellainen yhdistelmä, josta itse voisin seuraavaa pentua haluta; luonnetta, terveyttä ja ulkonäköä. Tällä hetkellä oma elämäntilanne on vain sellainen, ettei pennulle ole nyt aikaa. Toivottavasti tälläisiä yhdistelmiä tulee sulle myös tulevaisuudessa, jotta mahdollisesti voisin olla sinuun paremmin yhteydessä. :)

  Hyvää syksyn jatkoa sulle ja karvaisille ystäville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoksia kauniista sanoistasi! :)
   Pyrkimyksenä olisi pitää taso korkeana yhdistelmien suhteen jatkossakin. Jos uhkaan lipsua periaatteistani, on mulla onneksi loistava porukka ympärillä paukuttamassa järkeä päähän!

   Poista
 4. Yksi omalaatuinen joensuulainen ilmoittautuu! Ollaan jossain joskus ehkä nähtykkin! ;) Koiraton olen ollut, as you know, viimeiset 22 vuotta, mutta jospa seitsemän viikon päästä miekin vihdoin kuuluisin koiranomistajien kerhoon! :D

  VastaaPoista
 5. Sheltteihin 2000-luvun alussa ihastunut ja rakastunut naikkonen täältä Helsingistä moro! Ollaankin oltu yhteyksissä, sillä kovasti haluaisin oman pienen palaseni Meelaa pennun muodossa ;) Saman katon alla minun kanssa ei tällä hetkellä asustele kuin tuo aviomies ja vaikka siitä seuraa onkin, niin koiran kaipuu on kova! Kotona Pohjanmaalla vieraillessa meidät toivottaa aina iloisesti tervetulleiksi 7v. shelttiherra Jeri, jonka kanssa sain teininä tutustua agilityn ihmeelliseen maailmaan. Teidän blogi on juuri nyt yksi lemppareista, kun on niin ihanaa lukea kuinka taitavia koirulisi ovatkaan ja ajatella, että toivottavasti ensi vuonna täällä meilläkin pyörii jaloissa ihana pikkuinen sheltin alku :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset yhteisesti vielä kaikille vastanneille, tähän saa vastailla myöhemminkin jos ei vielä tähän porukkaan ehtinyt :)
  Kiva kuulla välillä teistäkin siellä ruudun toisella puolen!

  VastaaPoista
 7. Oon 26-vuotias nuori nainen Vantaalta ja seuraillut blogiasi muiden shelttiblogien ohella. Shelttejä löytyy siis meiltäkin. Omia koiria kotoa löytyy kaksi, joiden lisäksi perhepiiristä muutama muu sheltti lisää ja pari isompaa paimenta myöskin. Eka sheltti elämääni on kuitenkin tassutellut jo vuonna 1997. Tykkään kokeilla koirieni kanssa vähän kaikenlaista aktivointia ja toimintaa, tavoitteellisemmin harrastetaan agilitya ja tokoa.

  VastaaPoista
 8. 19- vuotias, maailman paras ex- joensuulainen täällä! Sisäisesti asun edelleen Joensuussa ja sillon, ku tulee teitä ikävä niin on kiva lueskella teidän tekemisist ja kattoa kuvia. Kuopiossa ruudun äärellä kyylää myös 1- vuotias cockeriuros ja Joensuussa teidän naapurina ihastuttaa maailman komein 10- vuotias cockeripoika, joka saa mussuttaa äitin ruokia. Jee, kohta lenkkeillään ja matkustetaan!

  VastaaPoista