sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkuiset joulut

Perjantaina pakkasin pitkän juupas-eipäs-kamppailun jälkeen itseni ja merlet Renaultiin ja ajelutin konkkaronkan hallille pikkujouluilemaan. Aiemmista vuosista poiketen tämän vuoden teemana olivat möllikisat, joissa oli ihka oikea joulupukkikin tuomaroimassa!

Juostiin molempien kanssa sekä mölli että epävirallinen rata, jotka olivat hauskaa rallattelua. Silti onnistuin jäätämään, hituroimaan ja jumittamaan sen verran, että mölliradan takaaleikkaukset eivät onnistuneet (treeniin!) ja Meelan epävirallinen rata meni ihan taivasteluksi, kun en vain saanut itseäni liikenteeseen.
Plussia kuitenkin Mintun superhienot kontaktit, joita päätin vahvistaa tarjoamalla sille vähän ruokaakin mölliradalla. Miinuksena Meelan epäselvä kriteeri, hei ei ollut ihan 2on-2offia aina meininki nähnytkään, pfffft!

Tuomari-pukilla taisi olla vähän partaa silmien edessä, sillä illan tulossaldo näytti seuraavaa: mölliradalta Meela 0vp, Minttu 5vp ja epäviralliselta molemmille nollat. Näillä tuloksilla sijoituttiin joka radalla, joten kotiintuomisina oli paitsi täydennystä kaksijalkaisten suklaavarastoon, myös puruluita ja siankorvia koko koirakatraalle.

Tämän myötä kiitokset Poksin agilityporukalle kuluneesta vuodesta, meillä on ollut kivaa!


Meelan möllirata

Mintun möllirata

Mintun epävirallinen rata

4 kommenttia:

 1. Kiva kattella kun teillä niin mahtava yhdessä tekemisen meininki! :)
  t.MiraH

  VastaaPoista
 2. Hei mitä noi armottoman myöhässä olevat valssit on! :D
  Hienoiset sheltit! Hymyilytti Mintun tyrmistynyt katse tuomaripukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä jäätämistä ja jumittamista tietenkin! :D Sattuu paremmissakin piireissä

   Poista