sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kisakauden korkkaus

Myrn, joka starttasi ensimmäisissä rally-toko kilpailuissaan
Toiset lähtee viideltä ajamaan Jyväskylään, toiset starttaavat yhdeltätoista Kuopioon. Osa porukasta jäi vielä kotiinkin melkoisen kongi- ja ydinluuvuoren kanssa, ettei ainakaan pitäisi ihan kamalan nopeasti tulla tylsää. Ilmeisesti ruokaa ja puuhaa oli tarjolla kuitenkin liian vähän, sillä Hupsis oli päättänyt sosialisoida aputasolla nököttäneen rinkelipussin parempiin suihin.

Jyväskylän päässä kilpailivat Anna ja Myrn ensimmäisissä rally-toko kilpailuissaan. Kuuleman mukaan palkkaamattomuus, ohjaajan jännitys ja juosten tehty spiraali olivat pikkumustalle jokseenkin... kiihdyttäviä asioita, mutta kaksikko suoritti radan läpi sen verran mallikkaasti, että hyväksytty tulos sieltä napsahti!
Seuraavia kisoja ei ole ihan hetkeen tulossa, joten ennen niitä treenejä ja kokemusta ehtii kertyä hyvissä määrin.

Kuopioon taas suuntasin minä itse kisakaverini Mintun kanssa. Autoon seuraa pitämään lähtivät vielä Katariina ja Kiri-auspai, joten kisareissu oli varsin mukava!
Meillä oli tavoitteena juosta kaksin kappalein hyviä ratoja, ja se me tehtiinkin - vain molemmille radoille sattunut puomin kontaktivirhe oli esteenämme kolmosiin nousulle. Eikä edes harmittanut, sillä kokonaisuutena radat olivat sujuvia ja ehjiä, koira toimi hienosti ja sen kanssa oli hyvä fiilis juosta. Vauhtiakin löytyi Mintuksi aivan hurjasti, ja kentän laidalta sainkin kommenttia, että täysillähän se pinkoo, mutta medihypyt on pikkukoiralle niin isoja, että ne hidastavat auttamatta menoa.
Vitosvirheillä kivuttiin molemmilla radoilla toiselle sijalle palkintopallilla, joten kotiinviemisiksi oli pari pussia täynnä erilaisia herkkuja koirille.

Kisareissuamme varjosti myös eräs synkkä asia, nimittäin...


...noiden Mintun rakastamien lateksisten vinkupallojen valmistus on lopetettu! :(
Ymmärrätte varmaan hätäni: kun olen viimein löytänyt lelun, jolla koirani leikkii, sitä ei saa enää mistään! Aikoinaan hamstrasin palloja meille useammankin kipaleen, mutta nyt jäljellä on enää tuo yksi. Mitä minä teen sitten, kun sekin katoaa? Mintulle ei treeneissä kelpaa tennispallo, ei vinkuva tennispallo, everlasting ball, siilipallo tai kuutio.
Pakkohan jossain on olla vastaavanlaisia palloja! Sen pitäisi olla pieni, pehmeä, vinkuva ja ilman nystyjä.
Jos joku tietää, mistä tuollaisia leluja voisi ostaa, niin olisin ikuisesti kiitollinen jos voisit ilmiantaa mestan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti