keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kun silmäni mä auki saan


 Edward ei turhia hosu, vaan silmät aukesivat just eikä melkein neljäntoista vuorokauden iässä. Pentulaatikossa treenataan kovasti seisomista ja kävelemistä. Pentu pysyykin pystyssä joka päivä varmemmin, kuten ylläolevasta hienosta seisontaharjoituskuvastakin huomaa!
Seuraavan viikon aikana alkavat pentulaatikon reunat varmasti tuntua jo hieman matalilta. Pian sitä saakin olla jo virittämässä vähän isompaa asumusta yh-äidille ja tämän pojalle.

Minttu sai tänään privaattiaikaa kanssani, se pääsi nimittäin mukaan kouluun! Tämän viikon ajan olen käynyt Niittylahdessa opiskelemassa liikunnanohjausta, ja nyt oli ohjelmassa eräjormailua. Käytiin porukalla kiipeämässä isolle kukkulalle maisemia katsomaan ja pienen parin kilometrin luontopolun kautta takaisin autolle ja tallomaan Elovaaran retkireittiä. Matkan varrella keiteltiin nuotiolla kahvit ja paisteltiin makkaraa, ja taisipa yksi kerjäävä shelttikin saada retkieväistä osansa.
Loppua kohden alkoi vähän meno hyytyä, eikä joka puolelta satelevia rapsutuksiakaan enää olisi oikein jaksanut ottaa vastaan.

Tässä Minttu vähän nuotiolla:


1 kommentti: