sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pennun päiviä


Pentu kasvaa aivan silmissä - se on jo likimain tuplannut painonsa näiden viiden päivän aikana. Se tosin ei ole mikään ihme, kun maitobaarin antimet ovat vain ja ainoastaan hänen käytössään. Onneksi pentulaatikossa on tilaa möngertää ja varsin liikkuvainen kaveri Edward onkin. Se seikkailee boksissa aktiivisesti eikä lannistu, vaikka välillä vähän kauemmas äidistään eksyisikin.

Edward on myös aloittanut Bio sensor-ohjelman, joka toistetaan kerran päivässä kunnes pentu on reilu pariviikkoinen. Vielä en ole muodostanut mitään mielipidettä siitä, mikä on ohjelman todellinen hyöty tällaiselle olohuoneessa kasvavalle pupelolle, mutten usko yhdenkään käsittelyhetken menevän hukkaan. Tarjoaahan tuo toki hieman erilaisia kokemuksia kuin perinteinen pikkupennun lällyttely.

Mintun elämää olen riemastuttanut nelisen viikkoa kestävällä tokon treeniohjelmalla, jonka olisi tarkoitus valmentaa meitä kohti kokeita. Liikkeiden ketjutuksia, lyhyitä kokeenomaisia treenejä ja osien harjoittelua sopivassa suhteessa.
Tämän viikon aikana etenkin ruudun kohdalla on tapahtunut varsinainen läpimurto, nimittäin Minttu hakee sen katseellaan kentältä ja hakeutuu ruutuun varman oloisesti, mihin se ei ole aiemmin pystynyt. Seuraava askel onkin sitten lisätä vähän vauhtia meininkiin, sen verran hidasta ponilaukkaa ruutuun vielä painetaan. Mutta eiköhän sekin tule sieltä varmuuden kasvaessa!

Ihana, rauhallinen pentulomaviikkoni on lopuillaan. Seuraavan viikon ajan pentulaatikon päivävahtiminen saa olla Annan tehtävä, niin pääsen itse takaisin toimistohommiin.
Vaikken ihan ehkä ole vielä sisäistänytkään, miten tällaisen pakkauksen malttaa jättää kotiin työpäivän ajaksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti