lauantai 10. toukokuuta 2014

Savonlinnan kisailut


Mintun kanssa käytiin juoksemassa Savonlinnassa kaksi rataa. Koira kulki loistavasti ja fiilis radalla oli hyvä. Alkaa olla itselläkin kisasta toiseen viimein sellainen olo, että homma on oikeasti hanskassa ja me osataan nämä jutut!

Kolmosiin ei näissäkään kisoissa noustu, nimittäin ensimmäisellä radalla hävittiin voittajakoirakolle (joka oli muuten kyytitoverimme Iita & Roope, onnea!) puolitoista sekuntia ja luva meni näin ollen sivu suun. Toisella radalla oltiin tekemässä hirveän hienoa nollaa, kunnes maailmankaikkeuden varmin ja kiltein kisakaverini spottaa kentän laidalta koiran, jolle kääntyy haukkumaan juuri ennen keppejä?!? No kieltohan sieltä tuli, kun koira aivopieruillessaan rynni niiden keppien ohi. Minttu mitä!
Tällä vitosella vielä voitettiin koko rata sitten.
Palkintojen jaossa tuomarikin naureskeli, että etsi nyt tolle koiralles ne kolme tuomaria mittaamaan se niin pääset sinne mineihin, hypyt verottaa niin paljon ajassa. Hei olen ihan samaa mieltä!

Onnistuneen kisapäivän jälkeen oli mukava ajaa auringonpaisteessa kohti kotia. Naapurista Netta kipaisi assaroimaan pentukuvien kanssa, joten nyt on Edwardistakin vähän toimeliaampaa kuvasaastetta tiedossa :)
Kuvien ylikontrastisuudesta kiitokset bloggerin automaattimuokkauksille.
Tällainen pusuttelija se on :)3 kommenttia:

  1. Edward on kyllä ihana pentu. Tuollaisen blue merle vilpertin minä haluan tähänkin talouteen, kunhan saadaan tuo edellinen vilpertti vähän isommaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Edward on kieltämättä hyvin valloittava tapaus! :)

    VastaaPoista