tiistai 10. kesäkuuta 2014

Mökkielämää


Perjantain antoisan tekniikkakurssikerran jälkeen pakkasimme koirat, ruuat ja muut romppeet suunnataksemme Liperiin meidän mökille. Viikonloppu oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, joten ulkona tuli vietettyä aikaa niin nuotiokokkailujen kuin veneretkenkin merkeissä. Koirat tietysti saivat uida ja leikkiä pihamaalla juuri niin paljon kuin halusivat.
Suurin yllättäjä oli Meela, joka puljasi vedessä ihan urakalla Annan perässä! Se ei ole aiemmin osoittanut niin suuria uimahaluja vaikka noutaakin lelua ihan mielellään. Nyt se ui todella pitkiä aikoja ihan omine aikoineen.

Mökkireissun aikana tuli räpsittyä kuva jos toinenkin.Meela lähti kuntouinnille.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja onnellisen oloisia koiria! <3
  Mie oon ollut sen verran blogipimennossa, että onko mennyt ohi jotain olennaista - jääkö pikkuäijä teidän pikkuäijäksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Teemo viettää nyt viimeisiä päiviään meidän lauman parissa ennen kuin muuttaa Tampereelle uuteen kotiin. Halusin pitää sitä hieman pidempään seurailtavana, kun pentu tosiaan on yhteisomistuksessa hyvän ystäväni kanssa :) Käydään viikonloppuna saattelemassa Teemo uuteen kotiinsa ja samalla katselemassa agilityn SM-kisoja.

   Poista