maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tampereenreissu palautti laumakoon normaaliin

Aiemmin Meelan peruja olleissa pinkeissä ulkoilutamineissa kulkenut Teemo sai kisaviikonloppuna ihan oman ulkoilusetin!
A. Anyer "Noona" ja A. Balrog of Morgoth "Teemo" yhteiskuvassa.
Viikonloppu vierähti Suomen agilityparhaimmiston menoa ihastellessa. Jo lauantain joukkuekisoissa sai iloita, nimittäin treeniseuramme Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n minijoukkue liiteli sijalle neljä! Huikea tulos meidän treenikavereilta!
Omat koirat saivat lomailla vanhempieni luona, sillä kummallakaan ei vielä tänä vuonna ollut asiaa näihin karkeloihin. Ensi kesänä sitten... ehkä ;)

Sunnuntaina jännitettiin porukalla finaaleita, käristettiin nahkaa ja vietettiin viimeisiä hetkiä pikku Teemon kanssa. Pentu oli mukana kisaturistina molempina päivinä, joskin vietti aikaansa pääosin sylissä tai maassa nukkumalla. Aika rankkaa!

Kisapaikalla käväisivät myös Fanny ja Noona, joita oli kumpaistakin mukava nähdä pitkästä aikaa. Noona oli kasvattanut itselleen hurjan hienon turkin sitten viime näkemän! Pentuseurasta neiti ei kuitenkaan välittänyt, mutta sai nuo kaksi joten kuten suostuteltua yhteiskuvaan parin sekunnin ajaksi.

Porukalla jännitettiin maksien ja minien finaalit, mutta medejä ei enää ehditty jäädä katselemaan.
Sen sijaan kävimme Annan kanssa vielä heittämässä Katjan ja Teemon takaisin Messukylään ja sanomassa pennulle heipat. Saattoi muutama kyynelpisara yrittää karata silmäkulmasta, mutta melkoisen hyvin tilanteesta kuitenkin selvittiin! Viimeisen silauksen tilanteen dramaattisuudelle toi, kun autossa pennun poispäin kävelyä katsellessani radiosta pärähti soimaan joku riipaiseva erobiisi.... voi nyyh.

Teemo on kuitenkin kotiutunut Tampereelle Tinja-keeshondin kaveriksi paremmin kuin hyvin. Kessu-paran turkki tosin alkaa kohta olla varsin olematon, sen verran tehokkaasti kakara karvapehkoa harventaa. Kuukauden päästä pentu tuleekin taas visiitille tänne Pohjois-Karjalaan, ja loppuvuoden näyttelysuunnitelmatkin on yritetty pitää mahdollisimman samoina, että päästäisiin näkemään mahdollisimman usein.
Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä Teemosta kasvaa ja kuinka kaksikon arki lähtee rullaamaan!

2 kommenttia:

  1. Näin teidät sunnuntaina ja Teemo oli kyllä syötävän suloinen ja reipas pikkupoika. :)

    VastaaPoista