sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tavoitteet täytetty

Fb-laatua kisapaikalta
Täytyy myöntää, etten Minttua aikoinaan kotiin tuodessani osannut kuvitellakaan, mitä kaikkea me kaksi tulisimme vielä vuosien saatossa puuhaamaan. Nyt se on kolmen pennun äiti, yhden pennun mummo, kisaa voittajaluokassa tokoa, on luonnetestattu ja bh-koekin läpäisty ihan huvin vuoksi.
Tänään se sitten nousi agilityssä kolmosluokkaan.

Kisat juostiin taas kerran JOAn hallilla Pärnävaaralla. Oli hyvä ja rento tunnelma, rata oli sellainen että kyllä me osataan. Ja hyvin osattiin! Yhdessä kohden unohdin putkijarrun ja koira lähti kaarrattamaan ennen rengasta, mutta korjasi hienosti ja hyppäsi renkaankin aivan oikein.
Paljon tuloksia tuli, kymmenestä koirakosta yhdeksän sai jotain aikaiseksi. Mintun vauhti riitti kakkossijalle, ja niinpä sieltä serti napsahti!

Päätimme jäädä vielä kokeilemaan yhden kolmosten radan, kun heti ensimmäiseltä tosiaan noustiin ja kahdelle olin ilmoittanut. Kolmosissakin varma meno jatkui - itse hetkeksi unohdin radan, mutta Minttu paikkasi hyvin. Loppusuoralla olin itse liian innokas etenijä ja koira lähti liikkeen mukana puomin ohitse. Se ei kuitenkaan haitannut, nimittäin hyvällä hyllyllä on ihan hyvä aloittaa!
Ensi viikonloppuna vielä pari kolmosten rataa Maaningalla, jonka jälkeen on hyvä jäädä vähän taukoilemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti