maanantai 20. lokakuuta 2014

Tampereella


Viikonloppu vierähti Tampereella palloillessa. Meelan kanssa majoituimme Katjan ja Jussin taloudessa, jossa siis pääsimme moikkaamaan myös puolivuotiaaksi venähtänyttä Teemoa. Pikkumies osoittautui aivan huikeaksi paketiksi: vaikka talo täyttyi tuparimeiningeissä hirmuisesta läjästä vieraita ihmisiä, tarjoili Teemo vain kaikille lammaslelua retuutettavaksi.
Meela sen sijaan keskittyi silitysten kerjäämiseen jokaiselta halukkaalta, ja saikin melkoiset määrät huomiota osakseen viikonlopun aikana.

Teemolla olisi ollut energiaa purettavana, harmi kyllä nihkeänpuoleinen äitikoira ei oikein innostunut mukaan sen leikkeihin. Vauhdikkaasta menosta päätellen Teemosta tulee isona vielä messevä agilitykoira, kunhan vain ensin löytyy sopiva kurssi jolla harrastuksen aloitella. Tällä hetkellä se keskittyy tokotreeneihin ja peruskäytöksen opetteluun - siinä onkin paljon työsarkaa aktiiviselle kakaralle! Hieman harmitellen jouduin jättämään Teemon Tampereelle. Siinä on nimittäin taas sellainen koira, joka menisi meidän laumassamme paremmin kuin mainiosti. Onneksi seuraavaan tapaamiskertaan ei ole hirveän kauaa, vaan Teemo tulee vierailemaan luonamme heti tammikuussa.

Lauantaina kävimme ottamassa kuvia koirista läheisessä puistikossa.
Teemolla on kivat raamit, niihin kun saadaan vielä vähän lihasta ja turkkia ympärille, niin paketista tulee melkoisen kiva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti