torstai 27. marraskuuta 2014

Kaksiviikkoiset


Pariviikkoisia papiineita! Itse kaksiviikkoispäivänä tuli otettua niin huonoja kuvia, että piti yrittää uusintakuvauksia näin pari päivää myöhässä. On tämä marraskuu kyllä sisäkuvausta ajatellen tuskaa - mistään ei tule lisävaloa, ja jotenkin tämä nykyinen asunto on hirveän hämärä kaikin puolin! Liekö sitten valaisinten asettelu tai huonekorkeus jotenkin erilainen kuin tuolla edellisessä. Onneksi on lisäsalama, mutta siitäkään ei kyllä hirveästi ole apua nyt, kun pennut vilkastuvat päivä päivältä.

Pennut alkavat muistuttaa jo oikeita koiria! Ne osaavat jo vähän seistä ja kävellä - olkoonkin, että päätyvät yleensä ensimmäisen askeleen jälkeen nenälleen. Maailman liikuttavinta on katsoa kun tyypit yrittävät leikkiä keskenään. Vähän maistellaan hampaattomalla suulla kaverin korvaa ja läpsitään tassulla, ja tietysti aina kaadutaan itse ihan miten sattuu kun ei vielä tasapaino pelitä.

Pentujen Bio sensor-ohjelma on lopuillaan ja kynsiäkin on jouduttu jo lyhentelemään. Vähän tahtojen taistelua oli kynnenleikkuu varsinkin trikkityttösten kohdalla, mutta lopulta kakaroiden oli pakko luovuttaa ja suostua leikkausoperaatioon.
Kohtahan tässä pitää jo tosissaan alkaa suunnitella, millaisen laajennuksen kehittelen pupsien asumukseen, jahka alkavat laatikon laidat käydä turhan mataliksi!

Myrtti
Virna
Varpu
Minttu toi kuvauksiin kesken kaiken pupulelun. Tässä Myrtti hurjana "leikkii" ensimmäistä kertaa lelulla.
Äitikoira tuli huolehtimaan pikkumallien ravinnonsaannista kesken kuvausten.

3 kommenttia: