keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vielä kerran 2014


Huomenna ollaan jo ensi vuodessa. Hassua!
Vuodenvaihde meidän tapaamme on sisältänyt seitsemän kilometrin remmilenkin, hallilla piipahduksen ja pentujen pallottelua. Nyt on hyvä asettua nauttimaan illasta hyvässä seurassa, eikä koirienkaan tarvitse käydä ulkomaailmassa ennen pahimman paukuttelun loppumista.

Kulunut vuosi meni kisakentillä vähän ohi pääosin siksi, että meillä oli niin paljon pentuja. Ei haittaa, vaikka tuloksia ei hirveästi saavutettukaan, sillä saimme joukkoon mukaan neljä uutta ihanaa Agarwaen-tiimiläistä. Pennuissa on ollut tekemistä ja ihmettelemistä aivan riittämiin, ja lisäksi olemme luoneet pohjaa ensi vuoden kilpakausille.

Mintun kanssa oli tarkoitus kisata tokoa voittajassa ja treenata EVL:n liikkeitä. Ei kisattu, mutta treenattiin senkin edestä. Viimeinen kaksi kuukautta on kuitenkin oltu totaalisen ulkona treenikentiltä, ja palaamme luomaan pohjia keväälle.
Agilityssä halusin nousta kolmosiin, ja se tapahtuikin tuossa kevään aikana. Juostiin ihan kivoja ratoja, mutta toivomiani kontakteja ei saatu toimimaan. Käännöksiä kuitenkin hiottiin ja opittiin paljon uutta. Rallytokoa kokeiltiin ja jopa kilpailtiin yhden hyväksytyn tuloksen verran. Sienessäkin käytiin.

Meelan suurin tavoite oli pentuprojekti, joka toteutui täysin. Tokossa AVO1-tulosta metsästettiin, mutta sitä ei vielä saatu. Ylempien luokkien liikkeitä on kuitenkin treenattu ahkerasti, ja käyty jopa tokovalmennuksissa. Agilityssä halusin itsenäisemmät kepit (check, vaikka vielä on hommaa!), kontaktit kuosiin (onnistuu 100% mutta joo, haluan lisää vauhtia), irtoamista ja estehakuisuutta (tupla-check!). Tulostavoitteita en näköjään ollut vuodelle edes asettanut. Ei käyty näyttelyissä, ei luonnetestissä eikä rallytokokisoissakaan. Sen sijaan valmentauduttiin paljon ja opittiin toimimaan tiiminä entistä paremmin.

Vuonna 2015 tavoittelemme...

MinttuAgility:
-
Kontaktit!
- Ehjiä, hyviä ratoja
- Siirto mineihin. Viimein.
- Pidetään hauskaa niin kauan kuin meillä on vielä yhteisiä vuosia jäljellä

Tokoasiat:
- Kisaamaan voittajaan vielä kevään aikana.
- Rallytokokisoja, jos on tarjolla. Ehkä jopa RTK1?

- Käydään verijäljellä!

Meela
Agility:
- Keppiprojekti keväälle, avokulmat, hakeminen, mielentila
- Kontaktit ja irtoaminen, suoruus
- Kolmosiin. Ehjiä ratoja. Luottamista, uskaltamista, mennään eikä varmistella
- Irtoaminen, loppusuorat, ajattelu
- Putki-kontaktierottelut

Tokoasiat:
- AVO1, kohti voittajaa
- Rallytokokisoihin jos mahdollista

- Jäljelle!
- Luonnetesti
- Kokeillaan niitä valionarvoja näyttelypuolella


Lisäksi paljon kursseja, treenejä ja valmennuksia. Oman liikkumisen parantamista. Suunnitelmallisuutta. Teemon luustokuvat. Paljon yhteisiä hetkiä huippujen tyyppien kanssa.
Odotan tulevaa aikamoisella innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti