tiistai 16. joulukuuta 2014

Viisi viikkoa


Viisiviikkoisten koiranpentujen elämänmeno on jokseenkin vilkasta, eikä niistä vain ole mahdollista saada söpöä yhteiskuvaa! Tai on, mutta sitä ennen ne pitäisi väsyttää huolellisesti, ja itse väsytystoimenpide tuppaa uuvuttamaan myös kuvaushenkilökunnan niin, ettei hommaa saada vietyä loppuun saakka.

Viiden viikon rajapyykin ylittäminen tuo tullessaan monenlaisia jännittäviä juttuja: viikon loppupuolelle on varattu eläinlääkäriin pentutarkit, madottaa pitäisi toistamiseen ja pentutestiäkin ajateltiin ensi viikon alkupuolelle tehtäväksi.

Penskoilla on jatkuvasti meno päällä, ja vaikka ne ovat pääsääntöisesti tykänneet nukkua yönsä hyvin, on viime aikoina herätty ennen kellonsoittoa leikkimään. Lattialla vedetään hurjia hepuleita, ja leikitään isojen koirien kanssa. Ikea-rotta ja muut lelut saavat kyytiä papiinien hampaissa, ja tasaisin väliajoin niitä saa myös ravistella irti housunlahkeista.


Virnan viisiviikkoisposeeraus. Myrtti ehti viikossa oppia taitavaksi näyttelykoiraksi!
 
 
Viisiviikkoinen Varpu on erisöpö.
 
Pennut tutustuivat nakumarsu Kutvoseen.
Shoppailin veronpalautusten kunniaksi Meelalle uuden lelun. Hieno!

Ikearotta rrrraivokkaan Varpun käsittelyssä!
Myrtti viimeistelee tappamisen.

Meelan ihanan pinkin leopardikuosisen vinkupatukan lisäksi materialismionnellisuutta aiheuttivat pukinkonttiin hankitut treenivehkeet. Superhienot Agarwaen-tiimivetimet itse suunnittelemallani logolla!
Nyt on helppo spottailla joko minua tai kennelhenkilöstöä kisapaikoilta ;) Kesäksi ehkä pitää hankkia jotain kevyempää vaatetusta, mutta kevään kisakaudelle just hyvät!

2 kommenttia: