perjantai 9. tammikuuta 2015

Päy

Kuva: Jaana Makkonen

Tällainen komea poika saapui tiistaina lauman jatkeeksi!
Teemo matkusti rekka-autolla ensin Tampereelta Vaasaan ja sieltä Savonrannalle ja lopulta lukuisten autoepisodien jälkeen Joensuuhun. Kiitoksia kaikille kuljetuksiin osallistuneille!

Teinipoika asettui taloksi alta aikayksikön, valtasi paikkansa sohvalta ja illan tullen tunki sänkyynkin nukkumaan. Meela on ottanut asiakseen pitää kakaransa aisoissa, mutta Myrn leikkii nuoren miehen kanssa oikein mielellään. Kaksikko onkin päässyt leikkimään yhdessä jäälle, jolloin tiedossa on huikeaa spurttailua ja junnuosaston painihetkiä!

Kaiken muun hyvän lisäksi Teemo muistuttaa todella paljon äitiään. Niiden olemuksessa on todella paljon samaa. Ne pitävän samanlaista ääntä. Kumpikin on ihan liekeissä treenaamisesta ja Teemo oikein tärisee innosta, kun huomaa pääsevänsä hommiin.

Teemosta on kasvanut miellyttävä nuori koira. Se tottelee peruskäskyjä mukisematta, pysyy lenkillä lauman mukana irti ja on sisätiloissa varsin vaivaton ja huomaamaton. Se tuntee edelleen pentuaikaisen lempinimensä: Päy. Lisäksi se on niin valtavan hyvin koulutettu, että eilisissä näyttelyharjoituksissa se liiteli menemään kuin vanha tekijä. Ihana! Voi olla, ettei Katja saakaan sitä takaisin enää loppukuusta... ;)

Kuva: Jaana Makkonen

4 kommenttia:

 1. Ööh, milloin siitä hassusta rimppakintusta on kasvanut tuollainen satueläin? Ihana! (Vaikka sitä se oli kyllä jo pienenä.)

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mielettömän upea! Ei sillä ettenkö olisi nähnyt upeita shelttejä ennen, mutta toi sinisilmä nyt sulatti mun sydämen täysin. Huomaako joku, jos se häviää yöllä? <3_<3

  VastaaPoista
 3. Kiitämme! Hieman tämä tuppaa olemaan rimpula, mutta isona siitä tulee kiva koira :) Palikat siellä missä pitää, myös pääkopassa.
  Useimmille tuo sininen silmä toimii melkoisena turn offina, mutta hauskaa että edes joitakin miellyttää :D

  VastaaPoista