keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kalliojärveltä Kuopioon

Viime viikko päätettiin ottaa rennosti. Skippasin oman treeniryhmän, koulutin vain ja olin. Keskiviikkona oltiin sovittu Annan kanssa menevämme Kalliojärvelle iltapalalenkille, ja onneksi sää sitten suosikin patikkahaaveitamme. Kalliojärven kierroksella olen käynyt kerran aiemmin Meelan ollessa vielä nuori koira, mutta Anna ei ollut lenkkeillyt siellä koskaan. Kiva parin tunnin polku, jossa on hurjan hyvät maisemat!

Tämmöstä kosteikkoa! Tuolla takana näkyykin se järvi.
Osa matkasta kuljetaan pitkospuilla. Sheltit poseeraa.

Minttu <3

Kakaraosasto juoksenteli suurimman osan matkasta jossain edellä päin.
Näistä kallioista taitaa järven nimikin tulla! Hienot oli!
Paluumatkalla kiipeiltiin edellisen kuvan kallioiden laidalla.
Lauantaina meillä olikin sitten euroviisukatsomo pienellä porukalla. Kisat täytyi tietysti seurata loppuun saakka, mikä ei ehkä ollut ihan paras ajatus, sillä seuraavana aamuna piti puoli seitsemältä olla autossa kohti Kuopiota! Onneksi hyvä matkaseura, kaksi kuppia kahvia ja kylmänkalsea aamu kisapaikalla piristivät.
Juostiin siis molempien koirien kanssa yhteensä viisi rataa, Meelalle kolme ja Mintulle kaksi. Radat menivät hirveän hyvin, sillä käytiin hyllyttelemässä johonkin pikkumokaan heti kolmen ensimmäisen esteen aikana ja sitten tehtiin hirveän hyvää rataa loppuun saakka. Pienestä se on kiinni!
Mintun kanssa juostiin kuitenkin yksi nolla siihen miljoonan hyllyn lisäksi, ja Meelalle yksi vitonen - pikkusheltti ei irronnut enää loppusuoralla, vaan kääntyi räksyttämään minulle.

Kisakuukausi on ollut tiivis ja päättyy nyt sitten sunnuntaina Varkauteen. Olen huomannut, että ratatyöskentely kisatilanteessa toimii itselläni paremmin, mutta pienet tekniset jutut alkavat hajoilla. Kesä pyhitetäänkin siis pienelle tauolle koko lajista, ja sen lisäksi lyhyille, tehokkaille täsmätreeneille!
Elokuussa alkavat syksyn kilpailut hengittää niskaan, ja silloin olemme sitten valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti