sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Spesiaali


Lauantaina vietimme Mintun kanssa spesiaalipäivää. Olimme kaksin kotona, joten aamulla nukutti pitkään, minun syödessäni aamiaista sai Minttu puuhailla kongin kanssa ja kunnolla heräiltyämme käytiin ihan juoksulenkillä yhdessä. Kotiin tullessa laatuaikailtiin vielä vähän dobon merkeissä ennen kuin minun oli aika alkaa laittautua illan hääjuhlia varten. Piiiitkästä aikaa Minttu oli myös hetken ihan yksinyksin kotona, mutta suureksi ilokseni se ei ollut haukkunut edes silloin, kun Anna oli viettänyt vartin rappukäytävässä muiden koirien kanssa jutellen naapurin mummolle.
Paras Pötkö!


Syy spesiaalipäiväämme oli kuitenkin rally-tokokilpailut Pärnävaaralla. Koska minulla tosiaan oli häämenoja ja alokasluokka oli kisapäivän viimeinen, ylipuhuin Annan kilpailemaan jommalla kummalla koiristani niissä kisoissa. Jostain syystä Anna halusi sitten valita Meelan kilpakumppanikseen, ja pari treenikertaa yhdessä kokeiltuaan nämä kaksi lähtivät sitten kisoihin. Kotiintuomisina Meelalle 98 pistettä ja ALOHYV, kuten nuo tulokset taidetaan merkata. Kas näin on Meelankin rallytokoura korkattu!
Samaan syssyyn Anna kisasi myös Hupsikselle ja Myrnille hyväksytyt tulokset, Myrnille peräti täydet pisteet ja luokkavoiton.


Äitienpäivää lähdimme viettämään Liperiin mökille. Alkuperäinen agenda oli vaihtaa vihdoin viimein autoon kesärenkaat, mutta se kariutui siihen ettei kukaan saanut väännettyä edes ensimmäistä rengasta irti paikoiltaan! Päätimme sitten siistiä auton, järjestellä sen uudestaan ja pakata kesärenkaat takapenkille. Joku ammattilainen saa vaihtaa ne ensi viikolla.
Koirat nauttivat mökkipäivästä täysin siemauksin: esittelin kävelypolkuja metsikössä, äitini ruokki niitä enemmän kuin tarpeeksi ja koko päivä kului mukavasti pihalla hengaillen.

Ollaan niiin valmiit ensi viikkoon ja sen koitoksiin! Aika tiukka viikko on taas tulossa, sillä tapahtumakalenterista löytyy kahdet agilitykisat, yksi valmennus ja luonnetesti.
Alkuviikon kun ottaa rennosti, jaksaa loppupuolella vähän rutistaa. Pitää ottaa ilo irti kun täällä näin keväällä jotain järjestetään, kesäkausi kun on vähän hiljaisempi kisailujen saralla.

Niin, ja oli siellä mökillä tällainenkin spesiaali:

Timi 11v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti