torstai 25. kesäkuuta 2015

Huippujuttuja

Sheltit Kolilla
Kuten aiemmin mainitsin, aloitimme Koirakoulu Napakan valmennusryhmässä viikko takaperin. Olen aiemminkin ollut Meelan kanssa Tulevat Tähdet-kursseilla ja muilla koulutuspäivillä, ja tiesin heti mitä odottaa: sopivasti tekniikkaa sekä tarkkaa vääntöä, että saadaan linjat optimaalisiksi ja viimeisetkin sekunnit nipistettyä ratasuorituksista. Juuri sitä, mitä me ollaan kaipailtukin!

Meela kävi kuitenkin aiemmin tällä viikolla fyssarilla, ja jumissahan se oli koko pieni koira. Varasin saman tien ajan uusintakierrokselle ja järjestin pikkumerlelle agilitylomaa, jotta lihaksisto pääsee rauhassa palautumaan. Mitä ilmeisimmin jumin syynä oli kuin olikin kaatuminen Oulussa, sillä Meela oli oikealta edestä kireä (kaarros oikealle, kaatui naamalleen) ja vastakkaiselta puolelta takaa.

Minttu sai kuitenkin lopettaa lomailunsa eilen ja palata uudella innolla agilitykentille. Tärppinen Minttu ei tosin ole parasta mahdollista agilityseuraa, enkä sattuneesta syystä sen kanssa halua kilpailla laisinkaan juoksujen aikaan. Tälläkin kertaa odotteluajoilla hajut kiinnostivat, mutta muuten Minttu suoriutui annetuista tehtävistä hyvin.
Treeneistä jäi tosi hyvä fiilis! Tehtiin tiukkoja teitä, Minttu otti hienosti kaikki kontaktit ja hiottiin vain omaa liikkumistani rohkeammaksi ja tiiviimmäksi. Turhaan minä siellä koiraani odotan, kun se kiltisti kyllä ottaa kaikki esteet joita matkan varrelta löytyy - jos vain muistan ajoissa kertoa sille, minne ollaan menossa! Ensimmäisellä treenikerralla syyniin pääsivät valssini, ja jotain oli ilmeisesti jäänyt päähänkin, sillä tällä kertaa niistä ei tullut mitään sanomista. Jee!


Toinen mukava juttu kesäkuun lopussa on ollut pieni yhteistyökuvio Digital Dogsitterin kanssa.
Kyseessähän on siis suomalainen palvelu, jonka on tarkoitus auttaa koiran yksinolotilanteissa. Yksinkertaisuudessaan homma toimii näin: koneelle ladataan ohjelma, johon äänitetään napakka kielto tai muu käsky. Kun koira haukkuu, ohjelma soittaa äänitteen koiralle.

Ohjelman nettisivuilla oli paljon myönteisiä kokemuksia Digital Dogsitteristä, ja niin on muuten minullakin. Kun aikoinaan Minttu jäi ainoaksi koiraksi kerrostaloon, huuteli se välillä rappuun ja postimiehille. Kokeilin sitten Digital Dogsitteriä, ja se karsi nopeasti turhan haukkumisen, jota ei ole sen koommin ilmennyt. Digital Dogsitter on mahdollista ladata ilmaiseksi kokeiluun, jonka jälkeen palvelu on maksullinen.
Jos harkitset palvelun ostoa, niin minullapa on mainio uutinen: blogini lukijoille on alennuskoodi, jolla saat 20% alennusta tuotteesta!

Koska minulla itselläni on hyviä kokemuksia Digital Dogsitteristä, jaan mieluusti tällaisen alennuskoodin myös blogissani. Eli olkaapas hyvät: koodilla AGARWAEN20 saatte alennuksen :)


2 kommenttia:

  1. Kyllä muuten silmä lepää tuossa ensimmäisessä kuvassa, ihan mieletön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta se ei ollut kovin hyvä kuva niin en alkuperäiseen kolikirjoitukseen sitä laittanut - olisi pitänyt jaksaa muokata enemmän kun on niin tukkoinen ja väniväni :D

      Poista