sunnuntai 2. elokuuta 2015

-0,01


Elämää on myös kesälomien jälkeen. Ja treenitaukojen. Ja maantieteellisen sijaintimme sekä työvuorojeni pakottaman kisatauon. Se elämä painottuu pääosin kilpailemiseen, sillä jopa täällä susirajalla pääsee taas koittamaan onneaan kilpakentillä! Tänään kisattiin kotikentällä, ensi viikolla Varkaudessa, loppukuusta Kuopiossa... Tänään oli elokuisen kisaturneen ensimmäinen osakilpailu, jossa keskityin koirineni keräilemään niitä hyllyjä loppukuun palkintokasoille, sillä sellaisiahan on epäilemättä luvassa vaikka millä mitalla. Hah.

Kotikenttäkisat, tosiaan! Aloittelin aamun Meelan kanssa juoksemalla pari agilityrata hylätyn arvoisesti. Radoilla oli hyvä fiilis, eikä oikeastaan tuntunut siltä ettemmekö olisi osanneet niitä juttuja. Sen sijaan tapahtui asioita, kuten esimerkiksi pakkovalssiin jämähtäminen, omituinen keinulta pois hyppääminen ja oma myöhästelyni, jotka aiheuttivat milloin mitäkin ongelmaa. Potkaisinpa yhdellä radalla joutessani siivekettäkin, kun ajattelin ohjaavani koiran ihan kunnolla takaakiertoon.
Ehdottomia plussia oli kuitenkin se, että pääsääntöisesti homma toimi, kontakteilla kesti (!!!) ja esteille edettiin sen suuremmin kyselemättä. Hyvä korkkaus!

Mintun kanssa kirmailimme hyppy- ja agilityradat. Hypäriltä hyllyteltiin, kun yllättäen koira ei tullutkaan ihan niin nopeasti kuin toivoin vaan ehdin jo olla suunnitelmissani aivan liian edellä.
Toiselta radalta Minttu vääntyi ja kääntyi hienosti valsseihin, ja teki kuin tekikin nollan huikealla -0,01 tuloksellan. Nauroimme kisakavereiden kanssa, että ehkäpä Mintun pitäisi tänään lotota! Nyt on kuitenkin yksi nollamerkintä kisakirjassa lisää.
Minttu tuntui radoilla tahmaiselta ja hitaalta, joten tilanne vaatinee fyssarikäyntiä ja kotihierontoja. Jumiselta se ei tunnu, mutta meno radalla kertoo vähän jotain muuta.

Alla video Mintun nollaradasta. Tyylikkäät 4on-kontaktit hän on kehitellyt. Vaatinee hieman harjoittelua.


Huiput Inka ja Isla ilahduttivat samaisissa kisoissa kasvattajaa tempaisemalla joutessaan tuplanollan. Kas näin sitä kuuluu kisakausi aloittaa!

C-pentueen pienistä Kuje ja Wiu kävivät myös Mikkelissä pentunäyttelyssä, Kuje oli PEK2 KP:llä ja Wiu sijoittui viidenneksi. Mahtipapiinot!

Koska näitä tuloksia nyt on alkanut sadella, tein Agarwaen-shelteille oman fb-sivunkin. Siitä voi käydä tykkäilemässä, jos reaaliaikaisemmat tulospäivitykset ja muut lätinät kiinnostavat.

Ensi viikolla saamme A-pentueen Noonan Joensuuhun kyläilemään, kilpailemme porukalla Varkaudessa ja sunnuntaina vietetään näyttelypäivää Joensuun kehissä. Toivottavasti paikalla on paljon tuttuja, sillä näyttelypäivien kohokohtiin kuuluu ehdottomasti harrastustovereiden kanssa jutustelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti