sunnuntai 23. elokuuta 2015

Teemon aktiiviloma

Teemosta ja Myrnistä on tullut oikea BFF-pari viikonlopun aikana.
Kulunut viikko on ollut melkoisen koiraisa. Teemon terveystulokset tulivat Kennelliitosta odotetusti sarjana A/A 0/0 LTV0 ja polvet tulevat näkymään 0/0 jahka joskus kirjautuvat. Harmillisesti kuitenkin jouduimme mukaan lähipiirissäni kiertäneeseen kadonneiden kaularankakuvien sarjaan, ja näin ollen VA-lausunto jäi toistaiseksi saamatta. Sitä selvitellään, mutta hyvältä näyttää. Silmiä ei tällä kertaa peilattu, sillä silmälausuntoja antava eläinlääkäri kesälomailee. Joku toinen kerta sitten, eihän sillä vielä kiire ole.

Ollaan pariin kertaan käyty hallilla, ja Teemo on saanut tehdä lähinnä yksinkertaisia hypyn tai kahden sarjoja sekä putkia. Kotonaan Teemo on käynyt opiskelemassa agilityä alkeiskurssin verran, ja kyllä siitä ihan kivan kisakoiran saa laiteltua kunhan treenikertoja kertyy! Lisäksi Teemo leikkii mielellään ja roikkuu lelussa innokkaasti. Alkuviikko oli sellaista isompaan laumaan totuttelua, ja pieni uroskoira kohkasi vähän joka suuntaan iiiiihanien tyttöjen keskellä. Nyt viikon loppupuolella alkavat löytyä myös korvat ja yhteistyökyky, mikä on ihan tervetullutta vaihtelua.
Torstaina käytiin treenailemassa myös rallytokoa isompien koirien kanssa, ja samalla otettiin Teemon kanssa rata sellaisena helpotettuna mukanakulkemisharjoituksena.Viikonloppu meni kutakuinkin näin: perjantaina käytiin Savonrannalla katselemassa lampaita ja pelaamassa Carcassonnea. Viimeksi mainittu oli se kehittävämpi aktiviteetti, mutta sainpa pari ihan hauskaa kuvaa sentään otettua.

Lauantaiksi ajeltiin helteiseen Lieksaan kisaamaan. Teemo sai olla turistina, ja pikkupoika käyttäytyi hienosti kisapaikalla. Meela kilpaili itselleen kolme hyllyä ja yhden virhepisteoksennuksen Jari Suomalaisen varsin juostavilla radoilla. Plussia oli: irtoaminen esteille (!!!), asenne, suurin osa kontakteista. Miinuksia taas: oma holtiton ryntäily mm. kepeille, yksi A, vähän liiankin hyvin irtoaminen myös väärille esteille.
Lisäbonuksena auringosta veltto olotila, tyylikkäät urheilutoppirajat ja ylenpalttinen väsymys.

Että semmoistapa. Teemosen vierailu ja auringonpaiste ovat mainioita syitä ulkoiluttaa kameraa, joten tässä niitä lammastuskuvia:

Minttu ja Usva
Myrsyn Paha Katse
Myrn suorittaa tottelevaisuusliikettä "kierrä laaja objekti". Tässä tapauksessa lammaslauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti